Dostava

Vse izdelke, ki so na zalogi ponavadi odpremimo v roku 1-7 delovnih dneh po prejemu Vašega naročila, odvisno od stanja zalog. Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le - te vpišete pod opombe na dnu naročila. Prodajamo in dostavljamo na področju Republike Slovenije. Izdelke, ki so pošli, Vam bomo dobavili po predhodnem dogovoru z Vami. Poklicali Vas bomo po telefonu oz. sporočili na Vaš elektronski naslov. Ko bo dostavljalec pripeljal blago do Vas, mu boste blago plačali z gotovino ali pa samo prevzeli pošijko, če ste blago že plačali na naš transakcijski račun (v tem primeru blaga ob dostavi ni potrebno plačati).

Stroški dostave

Stroški dostave znašajo 3,90 eur, ne glede na velikost in težo paketa.

Osebni prevzem

V primeru osebnega prevzema v poslovalnici Hudaura.com, Ameriška ul. 13, 1000 Ljubljana, se stroški dostave ne obračunavajo. Pri prevzemu boste prejeli vso pripadajočo dokumentacijo in embalažo.

Čas dobave

Predviden čas dobave za artikle na zalogi je naslednji delovni dan po oddanem naročilu v kolikor je naročilo oddano do 11:00h in velja za naročila po povzetju (plačilo izvedete dostavni službi).

Naročila oddana s plačilom po predračunu pošljemo na dan prejema plačila (do 10:00h) in jih prejmete naslednji delovni dan.

*Čas odpreme produktov se lahko podaljša zaradi nahajanja produktov v različnih skladiščih in ob povečanemu številu naročil.