Dostava

Vse izdelke, ki so na zalogi ponavadi odpremimo v roku 1-7 delovnih dneh po prejemu Vašega naročila, odvisno od stanja zalog. Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le - te vpišete pod opombe na dnu naročila. Prodajamo in dostavljamo na področju Republike Slovenije. Izdelke, ki so pošli, Vam bomo dobavili po predhodnem dogovoru z Vami. Poklicali Vas bomo po telefonu oz. sporočili na Vaš elektronski naslov. Ko bo dostavljalec pripeljal blago do Vas, mu boste blago plačali z gotovino ali pa samo prevzeli pošijko, če ste blago že plačali na naš transakcijski račun (v tem primeru blaga ob dostavi ni potrebno plačati). V kolikor vas v času dostave ni doma, boste prejeli obvestilo, paket pa prevzeli na naslovni poslovalnici Pošte Slovenije.    

Stroški dostave

Stroški dostave znašajo 3,50 eur, ne glede na velikost in težo paketa, za plačila po povzetju pa je potrebno plačati še provizijo plačila po položnici in sicer za zneske do 98 eur fiksno 1,05 eur, za zneske od 98 eur do 501 eur 1,07 % glede na znesek in za zneske nad 500 eur znaša provizija fiksno 5,36 eur oziroma po veljavnem ceniku Pošte Slovenija d.o.o..

Osebni prevzem

V primeru osebnega prevzema v poslovalnici Hudaura.com, Šmartinska ul. 152, 1000 Ljubljana, se stroški dostave ne obračunavajo. Pri prevzemu boste prejeli vso pripadajočo dokumentacijo in embalažo.