Garmin Venu®2 Plus 010-02496-15 Klic z uro

Garmin Venu®2 Plus 010-02496-15 Klic z uro

Garmin Venu®2 Plus 010-02496-15 Klic z uro

gps/pametna/vrhunska

Siv okvir iz nerjavečega jekla s sivim ohišjem in rjavim usnjenim paščkom. Priložen še dodaten črn silikonski pašček. 

Garmin Venu 2 Plus z AMOLED zaslonom poleg spremljanja aktivnosti omogoča tudi podporo za telefonske klice in glasovnega pomočnika preko tehnologije Bluetooth.

Redna cena 499,99 € Akcijska cena 389,99 €

Predviden čas dobave je v 24 urah po oddanem naročilu (preveri podrobno).

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 12.76 € na mesec
+ 0 € polog
Izračun obrokov
Dodatne informacije
5 ATM Vodotesnost:
5 ATM
Usnjen Vrsta pasu:
Usnjen
Črna Barva:
Črna
z vlakni ojačan polimer Ohišje:
z vlakni ojačan polimer
Preko USB kabla Polnjenje:
Preko USB kabla
Razpoložljivost: Na zalogi
  • VELIKA IZBIRA ROČNIH UR
  • 100% VAREN NAKUP
  • HITRA DOSTAVA
  • GARANCIJA NA KAKOVOST

 

IZBERITE DOBRO POČUTJE

Z naprednimi funkcijami za zdravje in telesno pripravljenost boste bolje razumeli svoje telo. Poleg tega lahko po združitvi z združljivim pametnim telefonom priročno vzpostavite in sprejmete klice kar na zapestju1.

Ste naveličani skakanja med različnimi napravami? Po združitvi z združljivim pametnim telefonom lahko telefonirate kar na zapestju.

Prostoročno ustvarite besedilna sporočila ali odgovorite nanje z glasovnim pomočnikom v združenem pametnem telefonu1.

S funkcijami za zdravje in dobro počutje boste bolje razumeli, kaj se dogaja v vašem telesu.

Odkrijte nove načine gibanja z več kot 25 predhodno naloženimi športnimi programi.

Shranite glasbo v uro za poslušanje brez telefona z brezžičnimi slušalkami.

Svetel zaslon AMOLED in napajanje z baterijo do 9 dni.

 

POUDARITE SVOJ SLOG

Razločen zaslon AMOLED razsvetli uro tudi na močni sončni svetlobi. Preskusite način stalne vklopljenosti, da bo zaslon vedno viden.

USTVARJENA ZA VSE, KI SO NENEHNO V GIBANJU

Od trpežnega stekla Corning® Gorilla® Glass 3 do elegantnega okvira iz nerjavnega jekla in udobnega silikonskega paščka – ta pametna ura je pripravljena na vse.

Pozdravite nove pametne funkcije.

TELEFONSKI KLICI NA ZAPESTJU

Zgrešili ne boste več nobenega klica, saj vam ne bo treba iskati telefona po žepih ali torbici. Ko je ura povezana z združljivim pametnim telefonom, lahko z njo vzpostavite in sprejmete klice.

VPRAŠAJTE GLASOVNEGA POMOČNIKA

Imate polne roke? Nič zato. Z glasovnim pomočnikom v pametnem telefonu (Siri, Google Assistant ali Bixby) lahko prek ure Venu® 2 Plus sestavite besedilna sporočila in odgovorite nanje, postavite vprašanje in celo upravljate združljive naprave za pametni dom.

V ospredju sta zdravje in dobro počutje.

FUNKCIJA HEALTH SNAPSHOT™

Izvedite 2-minutno sejo, da zabeležite ključne statistične podatke, vključno s srčnim utripom2spremenljivostjo srčnega utripa, podatki pulznega oksimetra3, dihanjem in stresom. Nato s temi statističnimi podatki ustvarite poročilo, ki ga lahko delite prek programa Garmin Connect™ v združljivem pametnem telefonu.

 

MERILNIK ENERGIJE BODY BATTERY™

Merite ravni energije v svojem telesu, na podlagi česar lahko najdete najprimernejši čas za aktivnost in za počitek.

 

SENZOR PULZNEGA OKSIMETRA

S senzorjem pulznega oksimetra3 lahko kadar koli čez dan ali med spanjem merite nasičenost krvi s kisikom, na podlagi česar lahko ugotovite, kako dobro vaše telo absorbira kisik.

 

MERJENJE STRESA

Ugotovite, ali imate miren, uravnotežen ali stresen dan. Opomniki za sproščanje vas celo pozovejo h kratkim dihalnim vajam, ko ura zazna, da ste pod stresom.

 

SPREMLJANJE MENSTRUACIJE

S programom Garmin Connect spremljajte menstrualni cikel ali nosečnost. Beležite simptome, prejemajte poučne nasvete o prehrani in vadbi ter številne druge informacije. Podrobnosti lahko prikažete in zabeležite tudi v uri s programom spremljanja zdravja za ženske.

 

SPREMLJANJE HIDRACIJE

Beležite dnevni vnos tekočine in poskrbite za opominjanje na hidracijo. Nastavite lahko tudi samodejni cilj za hidracijo, ki se prilagaja glede na to, koliko se potite med dejavnostmi.

 

SPREMLJANJE DIHANJA

Oglejte si svoje vzorce dihanja čez dan, med spanjem, med dihalnimi vajami in jogo ali med sejo posnetka zdravstvenega stanja.

 

REZULTAT SPANJA IN NAPREDNO SPREMLJANJE SPANJA

Pridobite rezultat kakovosti spanja ter vpoglede, kako ga lahko izboljšate. Spremljate lahko celo različne faze spanja, kot tudi srčni utrip, stres, podatke pulznega oksimetra3 in dihanje.

 

MERILNIK SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU

Ura stalno meri srčni utrip2 in vas opozori, če je ta v času počitka previsok ali prenizek. Pomaga vam tudi izmeriti stopnjo napora med aktivnostmi – celo med plavanjem.

 

PREMIŠLJENO DIHANJE

Ko se želite sprostiti ali osredotočiti, lahko začnete dihalno vajo, med katero ura meri vaš stres in dihanje, da vam omogoči vpogled v vaše vzorce dihanja.

 

STAROST TELESA

Ta funkcija na podlagi vaše kronološke starosti, tedenske živahne dejavnosti, srčnega utripa v mirovanju in indeksa telesne teže ali deleža telesne maščobe oceni, ali je vaše telo mlajše ali starejše od vas4. Pridobite lahko tudi nasvete, kako znižati starost telesa.

 

 

Gibajte se.

ANIMIRANE VADBE NA ZASLONU

V uri so predhodno naložene lahko sledljive animirane kardio vadbe, vadbe za moč, jogo, pilates in HIIT, dodatne vadbe pa lahko prenesete v programu Garmin Connect.

 

VDELANI ŠPORTNI PROGRAMI

Spremljajte vse načine, na katere se gibate, z več kot 25 predhodno naloženimi športnimi programi s podporo GPS ali podporo za zaprte prostore, vključno s hojo, tekom, kolesarjenjem, plavanjem v bazenu, golfom in številnimi drugimi športi.

 

NAPREDNA VADBA ZA MOČ

Ta podroben profil dejavnosti v uri vam prinaša prilagajanje vadbe, osebne rekorde pri vadbi za moč in grafične prikaze, katere mišične skupine ste uporabljali.

 

VADBE HIIT

S tem novim profilom dejavnosti z različnimi časovniki lahko spremljate vadbe HIIT, tudi AMRAP, EMOM, Tabato in vadbo po meri. Nastavite število krogov, intervale naprezanja/počitka in druge možnosti.

 

USTVARJANJE VADB

Izbirate lahko med več kot 1 600 vajami, iz katerih lahko ustvarite svoje vadbe v programu Garmin Connect. Nato pa jih prenesete v uro.

 

TRENER GARMIN

Uporabljajte svojega osebnega trenerja za tek brezplačno kar na zapestju in se z njim pripravite na svoj naslednji 5- oz. 10-kilometrski tek ali polmaraton.

 

MINUTE INTENZIVNOSTI

Posodobili smo funkcijo minut intenzivnosti, da bi vam omogočili boljši vpogled, kdaj tekom dneva ste si jih prislužili in med katero dejavnostjo. Ogledate si jih lahko celo kot podatkovna polja med dejavnostmi z merjenjem časa.

 

Izboljšajte svoj vsakdan.

PAMETNA OBVESTILA

Prejemajte e-poštna in besedilna sporočila ter opozorila naravnost v uro, če je ta združena z združljivim pametnim telefonom. Če imate telefon z operacijskim sistemom Android™, lahko pošljete hitre predhodno sestavljene besedilne odgovore ali pošljete glasovni odgovor.

 

GLASBA

Prenesite skladbe in sezname predvajanja iz računov Spotify, Deezer ali Amazon Music (morda bo potrebna naročnina). Uporabite brezžične slušalke za poslušanje brez telefona.

 

FUNKCIJE ZA VARNOST IN SLEDENJE

Če potrebujete pomoč, lahko ob združitvi ure in združljivega pametnega telefona vnaprej izbranim stikom preprosto pošljete sporočilo s svojo trenutno lokacijo5. Določite lahko celo stik v sili, ki ga lahko pokliče ura, kot so lokalne službe za ukrepanje v sili.

 

BREZSTIČNO PLAČEVANJE GARMIN PAY™

Šinite mimo blagajn in se zapeljite z izbranimi sistemi javnega prevoza z rešitvijo za brezstično plačevanje Garmin Pay, ki jo omogočajo sodelujoči ponudniki.

 

TRGOVINA CONNECT IQ™

S programom Connect IQ Store, ki ga prenesete v združljiv pametni telefon, lahko v uro dodate videze ure, podatkovna polja in programe.

 

SINHRONIZACIJA S PROGRAMOM GARMIN CONNECT

S programom Garmin Connect si lahko ogledate podatke o svojem zdravju in telesni pripravljenosti na enem mestu. Poleg tega program omogoča sodelovanje v rastoči spletni skupnosti, kjer se lahko uporabniki povežejo, tekmujejo in objavljajo.

Ura za vse dni in vse priložnosti.

NAPAJANJE Z BATERIJO IN HITRO POLNJENJE

Zagotovite si neprekinjeno sliko o svojem zdravju z baterijo, ki zagotavlja napajanje do 9 dni v načinu pametne ure, do 24 ur v načinu GPS in do 8 ur v načinu GPS z glasbo. 10-minutno polnjenje zagotovi do 1 dan napajanja z baterijo v načinu pametne ure ali 1 uro v načinu GPS z glasbo.

 

NAČIN VARČEVANJA Z BATERIJO

Za še boljši izkoristek energije lahko z vklopom ali izklopom te nastavitve podaljšate napajanje z baterijo.

 

NAZIVNA VODOTESNOST

Ta ura je vodotesna do 5 ATM zato jo lahko nosite med plavanjem, prhanjem ali sproščanjem v wellness centru.

010-02496-15 SKU:
010-02496-15 010-02496-15
5 ATM Vodotesnost:
5 ATM 5 ATM
Usnjen Vrsta pasu:
Usnjen Usnjen
Črna Barva:
Črna Črna
z vlakni ojačan polimer Ohišje:
z vlakni ojačan polimer z vlakni ojačan polimer
Preko USB kabla Polnjenje:
Preko USB kabla Preko USB kabla
iOS, Android Kompatibilnost:
iOS, Android iOS, Android
2 leti Garancija:
2 leti 2 leti
Corning® Gorilla® Glass 3 Steklo:
Corning® Gorilla® Glass 3 Corning® Gorilla® Glass 3
Moška Spol:
Moška Moška
43,60 × 43,60 mm Velikost ohišja:
43,60 × 43,60 mm 43,60 × 43,60 mm
12,60 mm Debelina ohišja:
12,60 mm 12,60 mm
Digitalni Mehanizem:
Digitalni Digitalni
Da Osvetlitev:
Da Da
Tekoči čas, Datum, Štoparica, Alarm, Temperatura, merjenje aktivnosti, povezava s pametnim telefonom, ekran na dotik, povezava z Garmin Connect™ Mobile, polnjenje preko USB priključka, povezljivost z Bluetooth® Smart in ANT+®, poraba kalorij, štetje korakov in prehojene razdalje, merjenje srčnega utripa, pametna obvestila, upravljanje glasbe (s pametnega telefona), funkcija poišči moj telefon, funkcija poišči mojo uro, spremljanje spanja, minute intenzivnosti, barometrični višinomer, starost telesa, giroskop, funkcije za plavanje, kardio vadbe, barvni zaslon, predvajanje glasbe z ure, WI-FI, GPS, GLONASS, Galileo, aklimatizacija s pulznim oksimetrom, senzor osvetlitve okolice, zaslon - AMOLED, Sprejem klicev, Glasovni pomočnik Funkcije:
Tekoči čas
Datum
Štoparica
Alarm
Temperatura
merjenje aktivnosti
povezava s pametnim telefonom
ekran na dotik
povezava z Garmin Connect™ Mobile
polnjenje preko USB priključka
povezljivost z Bluetooth® Smart in ANT+®
poraba kalorij
štetje korakov in prehojene razdalje
merjenje srčnega utripa
pametna obvestila
upravljanje glasbe (s pametnega telefona)
funkcija poišči moj telefon
funkcija poišči mojo uro
spremljanje spanja
minute intenzivnosti
barometrični višinomer
starost telesa
giroskop
funkcije za plavanje
kardio vadbe
barvni zaslon
predvajanje glasbe z ure
WI-FI
GPS
GLONASS
Galileo
aklimatizacija s pulznim oksimetrom
senzor osvetlitve okolice
zaslon - AMOLED
Sprejem klicev
Glasovni pomočnik
Napišite vaše lastno mnenje
Napišite mnenje za izdelek:Garmin Venu®2 Plus 010-02496-15 Klic z uro

Podobni Izdelki