Grelec za roke Zippo 12urni 40365

Grelec za roke Zippo 12urni 40365

praktičen/varen

Zippo grelec za roke 12h High Polish Chrome

Predstavljamo Handwarmer Zippo™, - grelec. Namenjen je vsem, ki vas zebe. Idealen je za privatne ali službene namene tistim, ki opravljate dela zunaj ali tiste, ki potrebujete toploto iz zdravstvenih namenov. Primarno je bil razvit za vojaške potrebe v zimskem času. Ima elegantno in kompaktno obliko, ter se enostavno prilega žepu, rokavicam ali hlačam. Grelec odlično deluje do 12 ur z enim polnjenjem. Handwarmer je odlično ocenjen na forumih s strani uporabnikov. Za grelec uporabljajte samo originalno Zippo tekočino - v rubriki opis izdelka smo dodali Navodila za uporabo.

Redna cena 29,99 € Akcijska cena 22,90 €
Dodatne informacije
Jeklo Ohišje vžigalnik:
Jeklo
Grelec deluje odlično! Posebnosti:
Grelec deluje odlično!
Razpoložljivost: Na zalogi
  • VELIKA IZBIRA ROČNIH UR
  • 100% VAREN NAKUP
  • HITRA DOSTAVA
  • GARANCIJA NA KAKOVOST

Navodilo in priporočilo za uporabo in vzdrževanje ročnega Grelca Hand Warmer Zippo 12h

Grelec napolnite samo z originalnim Zippo bencinom. Nikoli ne uporabljajte drugih gorilnih elementov saj bo zaradi nastalih saj pri gorjenju grelec neuporaben in ne bo deloval ali pa ugasnil predčasno. Lahko se zaradi neoriginalne tekočine ali nepravilne polnitve tudi vžge in pride do gorenja (kadar bi zaradi preveč napolnjenega tekočina tekla iz grelca).

Pri polnenju grelca vedno uporabite priloženo posodico za polnenje. Po želji natočite za 6ur ali za 12ur gretja po skali, ki je označena na posodici. Nikoli ne polnite več ali manj kot je označeno na priloženi posodici. Pri prvi uporabi svetujemo, da ga napolnite za 12ur.

 Odstranite zgornji del grelca in grelno glavo ter natočite originalni zippo bencin. Vrnite grelno glavo na Grelec in počakajte približno 1-2minuti, da se grelna glava napoji. Ko z vžigalnikom prižigate grelec je najboljše, da segrevate levi in desni del grelne glave, da se ta močno segreje. Tako segreta glava bo zaradi visoke temparature pospešila izparevanje bencina in grelec bo hitreje začel delovati.

Pri dnevni svetlobi ne boste opazili tlenja oziroma žarenja grelne glave. Gorenja z ognjem pri grelcu ni zato je varen za uporabo v oblačilih in, če je pravilno (ne preveč) napolnjen ne more prit do vžiga ali povzročiti gorenja.

Grelec se segreje do take temparature, da se z dotikom kože ne opečemo vsekakor pa je priporočljivo, da ga med uporabo hranite v priloženem etuiju.

Grelec deluje s pomočjo kisika in bo v neprodušnem prostoru ugasnil zato ga ne shranjujte v plastičnih vrečkah. Grelec pustite, da izgori do konca saj boste le tako vedeli, da je pravilno oziroma dovolj napolnjen zato ga ne poskušajte ugasniti, ko ga več ne potrebujete za gretje.

Za čiščenje grelca lahko uporabite priložen etui ali pa suho krpo, čistilnih sredstev ne uporabljajte.

40365 SKU:
40365 40365
Jeklo Ohišje vžigalnik:
Jeklo Jeklo
Grelec deluje odlično! Posebnosti:
Grelec deluje odlično! Grelec deluje odlično!

Podobni Izdelki