GARMIN Venu® 2 010-02430-10 Srebrn okvir s sivo modrim ohišjem pametna ura

GARMIN Venu® 2 010-02430-10 Srebrn okvir s sivo modrim ohišjem pametna ura

gps/pametna/vrhunska

Pametna ura GARMIN Venu® 2 010-02430-10 Srebrn okvir s sivo modrim ohišjem/Smartwatch Garmin Venu® 2 Silver bezel with granit blue case

Posodobljena verzija Garminove prodajne uspešnice Venu. Ta sedaj navdušuje s kar 11 dnevnim napajanjem v načinu pametne ure, kar je za napravo opremljeno s svetlim in preglednim AMOLED zaslonom precej impresivno. Garmin Venu 2/2S je opremljen z novim senzorjem Elevate v4, kateri omogoča in zagotavlja še bolj natančnejše odčitke merjenja srčnega utripa. 

Redna cena 399,99 € Akcijska cena 338,99 €

Predviden čas dobave je v 24 urah po oddanem naročilu (preveri podrobno).

Dodatne informacije
5 ATM Vodotesnost:
5 ATM
Silikon Vrsta pasu:
Silikon
Modra Barva:
Modra
z vlakni ojačan polimer Ohišje:
z vlakni ojačan polimer
Preko USB kabla Polnjenje:
Preko USB kabla
Razpoložljivost: Na zalogi
  • VELIKA IZBIRA ROČNIH UR
  • 100% VAREN NAKUP
  • HITRA DOSTAVA
  • GARANCIJA NA KAKOVOST
video

UM IN TELO – POVEZANA Z GARMINOM

Če živite zdravo, živite bolje. Ta pametna ura GPS je opremljena z naprednimi funkcijami za spremljanje zdravja in telesno pripravljenost, ki vam pomagajo bolje razumeti, kaj se dogaja v vašem telesu.

 

Spremljajte več podatkov o zdravju, da boste bolje razumeli, kaj se dogaja v vašem telesu.
 
Odkrijte nove načine gibanja z več kot 25 predhodno naloženimi športnimi programi.
 
Želite vodenje? Sledite animiranim vadbam kar na svojem zapestju.
 
V uro lahko shranite glasbo in telefon pustite doma.
 
Tapnite zapestje na blagajni za plačilo1. Enostavno in brezstično.
 
Svetel zaslon AMOLED in napajanje z baterijo do 11 dni? Je kaj lepšega?
 

ZASNOVANO ZA VAŠ VSAKDAN IN SLOG

Čudovit zaslon AMOLED razsvetli uro tudi na močni sončni svetlobi. Preskusite način stalne vklopljenosti, da bo zaslon vedno viden.

ZA AKTIVEN ŽIVLJENJSKI SLOG

Od trpežnega stekla Corning® Gorilla® Glass 3 do elegantnega okvirja iz nerjavnega jekla in udobnega silikonskega paščka – ta pametna ura je pripravljena na vse.

Prisluhnite svojemu telesu in umu.

 

FUNKCIJA HEALTH SNAPSHOT™

Izvedite 2-minutno sejo, da zabeležite ključne statistične podatke, vključno s srčnim utripom2spremenljivost srčnega utripa, podatki pulznega oksimetra3, dihanjem in stresom. Nato s temi statističnimi podatki ustvarite poročilo prek programa Garmin Connect™ v združljivim pametnim telefonom in jih delite.
 
 

MERILNIK ENERGIJE BODY BATTERY™

Merite ravni energije v svojem telesu, na podlagi česar lahko najdete najprimernejši čas za aktivnost in za počitek.
 
 

SENZOR PULZNEGA OKSIMETRA

S senzorjem pulznega oksimetra3 lahko kadar koli čez dan ali del noči med spanjem merite nasičenost krvi s kisikom, na podlagi česar lahko ugotovite, kako dobro vaše telo absorbira kisik.
 
 

MERJENJE STRESA

Ugotovite, ali imate miren, uravnotežen ali stresen dan. Opomniki za sproščanje vas celo pozovejo h kratkim dihalnim vajam, ko ura zazna, da ste pod stresom.
 
 

SPREMLJANJE MENSTRUACIJE

S programom Garmin Connect spremljajte menstrualni cikel ali nosečnost. Beležite simptome, prejemajte poučne nasvete o prehrani in vadbi ter številne druge informacije. Podrobnosti lahko prikažete in zabeležite tudi v uri s programom spremljanja zdravja za ženske.
 
 

SPREMLJANJE HIDRACIJE

Beležite dnevni vnos tekočine in poskrbite za opominjanje na hidracijo. Nastavite lahko tudi samodejni cilj za hidracijo, ki se prilagaja glede na to, koliko se potite med dejavnostmi.
 
 

SPREMLJANJE DIHANJA

Oglejte si svoje vzorce dihanja čez dan, med spanjem ter med dihalnimi vajami in jogo.
 
 

REZULTAT SPANJA IN NAPREDNO SPREMLJANJE SPANJA

Pridobite rezultat kakovosti spanja ter vpoglede, kako ga lahko izboljšate. Spremljate lahko celo različne faze spanja, kot tudi srčni utrip, stres, podatke pulznega oksimetra3 in dihanje.
 
 

MERILNIK SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU

Ura stalno meri srčni utrip2 in vas opozori, če je ta v času počitka previsok ali prenizek. Pomaga vam tudi izmeriti stopnjo napora med aktivnostmi – celo med plavanjem.
 
 

PREMIŠLJENO DIHANJE

Ko se želite sprostiti ali osredotočiti, lahko začnete dihalno vajo, med katero ura meri vaš stres in dihanje, da vam omogoči vpogled v vaše vzorce dihanja.
 
 

STAROST TELESA

Ta funkcija na podlagi vaše kronološke starosti, tedenske živahne dejavnosti, srčnega utripa v mirovanju in indeksa telesne teže ali deleža telesne maščobe oceni, ali je vaše telo mlajše ali starejše od vas. Pridobite lahko tudi nasvete, kako znižati starost telesa.
 

Gibajte se.

 

ANIMIRANE VADBE NA ZASLONU

V uri so predhodno naložene lahko sledljive animirane kardio vadbe, vadbe za moč, jogo, pilates in HIIT, dodatne vadbe pa lahko prenesete v programu Garmin Connect.
 
 

VDELANI ŠPORTNI PROGRAMI

Spremljajte vse načine, na katere se gibate, z več kot 25 predhodno naloženimi športnimi programi s podporo GPS ali podporo za zaprte prostore, vključno s hojo, tekom, kolesarjenjem, plavanjem v bazenu, golfom in številnimi drugimi športi.
 
 

NAPREDNA VADBA ZA MOČ

Ta podroben profil dejavnosti v uri vam prinaša prilagajanje vadbe, osebne rekorde pri vadbi za moč in grafične prikaze, katere mišične skupine ste uporabljali.
 
 

VADBE HIIT

S tem novim profilom dejavnosti z različnimi časovniki lahko spremljate vadbe HIIT, tudi AMRAP, EMOM, Tabato in vadbo po meri. Nastavite število krogov, intervale naprezanja/počitka in druge možnosti.
 
 

USTVARJANJE VADB

Izbirate lahko med več kot 1400 vajami, iz katerih lahko ustvarite svoje vadbe v programu Garmin Connect v združljivim pametnim telefonom. Nato pa jih prenesete v uro.
 
 

TRENER GARMIN

Uporabljajte svojega osebnega trenerja za tek brezplačno kar na zapestju in se z njim pripravite na svoj naslednji 5- oz. 10-kilometrski tek ali polmaraton.
 
 

MINUTE INTENZIVNOSTI

Posodobili smo funkcijo minut intenzivnosti, da bi vam omogočili boljši vpogled, kdaj tekom dneva ste si jih prislužili in med katero dejavnostjo. Ogledate si jih lahko celo kot podatkovna polja med dejavnostmi z merjenjem časa.
 

Skrbimo, da ostanete povezani.

 

PAMETNA OBVESTILA

Prejemajte e-poštna in besedilna sporočila ter opozorila naravnost v uro, če je ta združena z združljivim pametnim telefonom. Če imate telefon z operacijskim sistemom Android™, lahko na besedilna sporočila tudi odgovorite.
 
 

GLASBA

Prenesite skladbe in sezname predvajanja iz računov Spotify®, Deezer ali Amazon Music (morda bo potrebna naročnina). Uporabite brezžične slušalke (na prodaj ločeno) za poslušanje brez telefona.
 
 

FUNKCIJE ZA VARNOST IN SLEDENJE

Po združitvi ure in telefona se lahko vaša trenutna lokacija pošlje stikom ročno, med izbranimi dejavnostmi na prostem pa z vdelano funkcijo zaznavanja dogodkov5 tudi samodejno.
 
 

GARMIN PAY™

Šinite mimo blagajn in se zapeljite z izbranimi sistemi javnega prevoza z rešitvijo za brezstično plačevanje Garmin Pay1, ki jo omogočajo sodelujoči ponudniki.
 
 

TRGOVINA CONNECT IQ™

Prenesite brezplačne videze ure, dodajte podatkovna polja in si zagotovite programe iz trgovine Connect IQ.
 
 

SINHRONIZACIJA S PROGRAMOM GARMIN CONNECT

Oglejte si podatke o svojem zdravju in telesni pripravljenosti na enem mestu. Programa Garmin Connect omogoča sodelovanje v rastoči spletni skupnosti, kjer se lahko uporabniki povežejo, tekmujejo in objavljajo.
 
 

Nosite jo lahko ves dan in povsod.

 

NAPAJANJE Z BATERIJO IN HITRO POLNJENJE

Zagotovite si neprekinjeno sliko o svojem zdravju z do 11 dnevi v načinu pametne ure, do 22 urami v načinu GPS in do 8 urami v načinu GPS z glasbo. 10-minutno polnjenje zagotovi do 1 dan napajanja z baterijo v načinu pametne ure ali 1 uro v načinu GPS z glasbo.
 
 

NAČIN VARČEVANJA Z BATERIJO

Za še več energije lahko prilagodite nastavitve, ki najbolj vplivajo na čas napajanja z baterijo.
 
 

NAZIVNA VODOTESNOST

Ta ura je vodotesna do 5 ATM zato jo lahko nosite med plavanjem, prhanjem ali sproščanjem v wellness centru.
010-02430-10 SKU:
010-02430-10 010-02430-10
5 ATM Vodotesnost:
5 ATM 5 ATM
Silikon Vrsta pasu:
Silikon Silikon
Modra Barva:
Modra Modra
z vlakni ojačan polimer Ohišje:
z vlakni ojačan polimer z vlakni ojačan polimer
Preko USB kabla Polnjenje:
Preko USB kabla Preko USB kabla
iOS, Android Kompatibilnost:
iOS, Android iOS, Android
2 leti Garancija:
2 leti 2 leti
Corning® Gorilla® Glass 3 Steklo:
Corning® Gorilla® Glass 3 Corning® Gorilla® Glass 3
Unisex Spol:
Unisex Unisex
45,40 × 45,40 mm Velikost ohišja:
45,40 × 45,40 mm 45,40 × 45,40 mm
12,2 mm Debelina ohišja:
12,2 mm 12,2 mm
Črna Barva številčnice:
Črna Črna
Digitalni Mehanizem:
Digitalni Digitalni
Da Osvetlitev:
Da Da
Tekoči čas, Osvetlitev, Arabske številke, Rimske številke, Indexi, Datum, Dan v tednu, Mesec, 12/24 ur, Štoparica, Alarm, Timer, Urni signalnik, Dvojni čas, Temperatura, GPS, merjenje aktivnosti, povezava s pametnim telefonom, ekran na dotik, povezava z Garmin Connect™ Mobile, HR senzor, števec korakov, povezava z IOS, Android, polnjenje preko USB priključka, povezljivost z Bluetooth® Smart in ANT+®, poraba kalorij, štetje korakov in prehojene razdalje, merjenje srčnega utripa, pametna obvestila, pametne vremenske informacije, upravljanje glasbe (s pametnega telefona), funkcija poišči moj telefon, funkcija poišči mojo uro, upravljanje kamere VIRB, spremljanje spanja, minute intenzivnosti, 5 alarmov, barometrični višinomer, starost telesa, svetovni čas.-pas, elektronski kompas, giroskop, funkcije za plavanje, kardio vadbe, barvni zaslon, predvajanje glasbe z ure, WI-FI, GPS, GLONASS, Galileo, merilnik pospeška, aklimatizacija s pulznim oksimetrom, animacije na zaslonu, senzor osvetlitve okolice, zaslon - AMOLED Funkcije:
Tekoči čas
Osvetlitev
Arabske številke
Rimske številke
Indexi
Datum
Dan v tednu
Mesec
12/24 ur
Štoparica
Alarm
Timer
Urni signalnik
Dvojni čas
Temperatura
GPS
merjenje aktivnosti
povezava s pametnim telefonom
ekran na dotik
povezava z Garmin Connect™ Mobile
HR senzor
števec korakov
povezava z IOS
Android
polnjenje preko USB priključka
povezljivost z Bluetooth® Smart in ANT+®
poraba kalorij
štetje korakov in prehojene razdalje
merjenje srčnega utripa
pametna obvestila
pametne vremenske informacije
upravljanje glasbe (s pametnega telefona)
funkcija poišči moj telefon
funkcija poišči mojo uro
upravljanje kamere VIRB
spremljanje spanja
minute intenzivnosti
5 alarmov
barometrični višinomer
starost telesa
svetovni čas.-pas
elektronski kompas
giroskop
funkcije za plavanje
kardio vadbe
barvni zaslon
predvajanje glasbe z ure
WI-FI
GPS
GLONASS
Galileo
merilnik pospeška
aklimatizacija s pulznim oksimetrom
animacije na zaslonu
senzor osvetlitve okolice
zaslon - AMOLED