Ročna ura GARMIN fenix 5X Sapphire - slate grey 010-01733-03

Ročna ura GARMIN fenix 5X Sapphire - slate grey 010-01733-03

gps/pametna/vrhunska/zemljevidi

Ročna ura GARMIN fenix 5X Sapphire - slate grey 010-01733-03

Ura fēnix 5X je popolna spremljevalka vseh vrst športnikov, ki so uspešni v več športih. Uporabite namenske profile dejavnosti za kombinacijo plavanja in teka ali triatlon, lahko pa ustvarite profil za več športov, ki ustreza vaši vadbeni rutini ali posameznemu tekmovanju. Preprosto prehajajte med različnimi dejavnostmi le s pritiskom enega gumba, da se prepričate, ali so bili zabeleženi vsi deli vadbe.

Redna cena 899,99 € Akcijska cena 649,99 €
Dodatne informacije
10 ATM Vodotesnost:
10 ATM
kovinski/silikonski Vrsta pasu:
kovinski/silikonski
Črna Barva:
Črna
z vlakni ojačan polimer Ohišje:
z vlakni ojačan polimer
Preko USB kabla Polnjenje:
Preko USB kabla
Razpoložljivost: Na zalogi
 • VELIKA IZBIRA ROČNIH UR
 • 100% VAREN NAKUP
 • HITRA DOSTAVA
 • GARANCIJA NA KAKOVOST

Odnesite več od vadbe

 • Izjemna ura z GPS-om za več športov s predhodno naloženimi zemljevidi TOPO za Evropo v polnih barvah in nosljivimi navigacijskimi funkcijami
 • Trdna zasnova z okvirjem z anteno EXO iz nerjavnega jekla, hrbtiščem iz kovanega jekla in številčnico iz safirnega stekla ostane popolna tudi v najbolj zahtevnih pogojih
 • Predhodno naloženi profili dejavnosti za vse športe in pustolovščine ter zapestni merilnik srčnega utripa Elevate™
 • Ključni statistični podatki na dosegu roke z zmogljivostnim pripomočkom, ki prikazuje, kako učinkoviti ste pri vadbi in kako napredujete
 • Povezane funkcije2 vključujejo pametna obvestila, podporo za Wi-Fi za samodejno nalaganje v spletno vadbeno skupnost Garmin Connect™ in prilagajanje po meri s prenosom brezplačnih videzov ure ter programov iz spletne trgovine Connect IQ™
 • Senzorji za gibanje na prostem, vključno s tehnologijo GPS in GLONASS za satelitsko določanje položaja, barometrični višinomer in kompas s 3 osmi in giroskopom.
 • Avtonomija baterije: do 12 dni v načinu pametne ure (odvisno od nastavitev), do 20 ur v načinu GPS ali do 50 ur v načinu varčevanja z baterijo UltraTrac™.

fēnix 5X je ura z GPS-om za več športov za športnike in pustolovce. To je prva ura iz serije fēnix z rekreacijskim zemljevidom Evrope v polnih barvah ter s prikazano navigacijo in beleženjem lokacije. Z njo boste izboljšali svoj včerajšnji dosežek in hkrati zanesljivo našli pot nazaj. Zagotovite si vadbene funkcije, kot so merjenje srčnega utripa na zapestju Elevate™2, vdelani profili dejavnosti, napredni parametri zmogljivosti in meritve stanja vadbe, s katerimi boste povečali učinkovitost vadbe. Pametna obvestila1 poskrbijo, da spremljate novosti tudi na poti. S paščki QuickFit pa lahko prilagodite svoj videz vsakemu življenjskemu slogu in dejavnosti, brez dodatnega orodja.

Nezgrešljiva zasnova, vrhunska zmogljivost

fēnix 5X je izjemna ura s premerom 51 mm ter najnaprednejšo zbirko vadbenih in navigacijskih funkcij. Ura fēnix 5X s svojo trpežno zasnovo daje občutek prave kakovosti. Njen okvir z anteno EXO iz nerjavnega jekla in hrbtišče iz kovanega jekla zagotavljata, da bo ura ostala popolna tudi v najbolj zahtevnih pogojih (vodotesnost do 100 metrov). Ura fēnix 5X ustreza vašim estetskim in športnim željam.

Cestni zemljevid v polnih barvah vse do ciljne črte

Z zbirko zemljevidov in navigacijskih funkcij v uri fēnix 5X boste vedno orientirani in na pravi poti, ne glede na to, ali se sprehajate po mestu ali naravnih poteh.

 • Rekreacijski zemljevid Evrope v polnih barvah je predhodno naložen; podatki zemljevida so optimirani tako, da si lahko ogledate navigacijo in beleženje lokacije kar na zapestju.
 • Tekači in kolesarji lahko uporabijo možnosti za načrtovanje povratnih poti in vnesejo želeno razdaljo, ura pa jim predlaga primerne proge.
 • Enostavni namigi za vodenje na zaslonu prikažejo pasice z zavoji, ki so pred vami.
 • Način zemljevida bližnje okolice prikaže bližnje lokacije v poenostavljenem grafičnem vmesniku, zato se lažje znajdete v nepoznanem okolju.
 • Prekrivne plasti podatkov na zemljevidu prikažejo ključne podatke, zato vam med dejavnostjo ni treba preklapljati med zasloni.
 • S funkcijo GroupTrack4 lahko spremljate pustolovščine svojih prijateljev, na primer med smučanjem; s funkcijo LiveTrack lahko prijatelji sledijo vašim dogodivščinam v realnem času2.

Odlična berljivost med tekom

Visokoločljivostni barvni zaslon Garmin Chroma Display, ki je vedno vklopljen, zagotavlja popolno berljivost ob vsakem trenutku. Ura fēnix 5X uporablja 1,2-palčni zaslon s transflektivno tehnologijo, ki sočasno odbija in prenaša svetlobo ter tako omogoča, da je številčnica pod intenzivno sončno svetlobo še bolj pregledna. Da se vzdržljivost te ure z uporabo v zahtevnih razmerah ne bi zmanjševala, je njeno ohišje izdelano iz visokokakovostnega safirnega stekla, ki je odporno na praske.

Merilnik srčnega utripa na zapestju1

Da lahko prizadevni športniki uživajo v popolni svobodi, vsi modeli fēnix 5 vključujejo tehnologijo merjenja srčnega utripa na zapestju Elevate, ki omogoča spremljanje srčnega utripa brez uporabe prsnega pasu. Z novim vgrajenim senzorjem Elevate na zapestju lahko ves čas spremljate intenzivnost svoje vadbe ter sledite dnevnim aktivnostim s 24-urnim merjenjem srčnega utripa, s čimer pridobite točnejše informacije o kalorijah, ki jih porabljate čez dan.

Izrazite svoj slog z izmenljivimi paščki

Na voljo vam je paleta vrhunskih usnjenih, kovinskih ali silikonskih paščkov QuickFit, ki jih enostavno kombinirate in dosežete videz, primeren za vsak šport ali dejavnost. Za osvežitev videza ne potrebujete pripomočkov. Pašček samo zamenjate, ga zataknete in že ste nared.

Vse, kar morate vedeti o vadbi

Neprestano želite biti boljši in to vas žene skozi neštete ure vadbe. Novi zmogljivostni pripomoček ure fēnix 5X združuje vse podatke na enem lahko dostopnem mestu. Poleg tega bolje sledi ravni vaše telesne pripravljenosti in vam pomaga povečati učinkovitost pri vadbi.

 • Stanje vadbe: prikaže učinkovitost vaše vadbe ter poroča, ali so vaše vadbe produktivne in ustrezne.
 • Kalkulator za oceno najvišjega VO2: izračuna podatke o zmogljivosti pri teku in kolesarjenju, oceni največjo prostornino kisika, ki jo lahko porabite v eni minuti, in prikaže raven vaše telesne pripravljenosti.
 • Obremenitev pri vadbi: prikaže intenzivnost vaše vadbe v določenem časovnem obdobju, ne glede na vrsto dejavnosti.
 • Svetovalec za regeneracijo: skupaj s funkcijo Čas regeneracije prikaže priporočen čas regeneracije, ki ga odšteva od prejšnje vadbe.

 

Z naprednejšimi kazalniki, kot sta funkcionalni prag moči (FTP) in laktatni prag, lažje ocenite svojo dejansko raven zmogljivosti med kolesarjenjem ali tekom, funkcija za predvidevanje tekem pa oceni vaš najboljši končni čas pri 5-kilometrskih, 10-kilometrskih, polmaratonskih in maratonskih razdaljah glede na trenutni najvišji VO2. Training Effect 2.0 izračuna veliko več kot samo aerobne in anaerobne izkoristke, da boste lahko bolje razumeli, ali se visokointenzivni intervalni trening resnično obrestuje.

Dodatna stopnička pri teku

Zdaj lahko še povečate obseg podatkov o teku. Garminove funkcije za vadbo vam z razširjenimi fiziološkimi meritvami in napredno dinamiko teka1pomagajo izboljšati telesno in splošno pripravljenost. Meritve vključujejo zmogljivost, ki primerja vašo dejansko zmogljivost s povprečno ravnjo telesne pripravljenosti, kadenco teka in dolžino koraka. Vsak tek vzemite kot osebni izziv, tekmujte z drugimi tekači na odsekih Strava Live, prejemajte opozorila o začetku in koncu odsekov, oglejte si uvrstitev na lestvici najboljših in primerjate trenutni dosežek s svojim osebnim rekordom.

Uro združite z merilnikom srčnega utripa na prsnem pasu, kot je HRM-Run™, in uporabite dodatne meritve3 ure fēnix 5X, na primer učinek na telo, da izmerite dejansko raven učinka na telo glede na spremenljivost srčnega utripa, navpično nihanje in razmerje ali uravnoteženosti časa stika s tlemi, s tem pa povečajte učinkovitost teka.

Tek v hrib

Ura fēnix 5X ima predhodno naložene funkcije, ki korenito izboljšajo izkušnjo na terenu. Funkcija za samodejno preklapljanje med plezanjem in tekom zagotavlja, da so vaše meritve v vsakem okolju pravilne. Dokler tečete po položnem terenu, meri tempo in razdaljo, ob začetku vzpona pa samodejno preklopi na merjenje skupnega vzpona in navpične hitrosti. Podrobni zemljevidi TOPO omogočajo boljše zavedanje o razmerah v gorskem svetu. Ura fēnix 5X ima posebno funkcijo, ki je ustvarjena za tekače na dolge razdalje. V novem giroskopsko ojačanem načinu UltraTrac®* lahko podaljšate beleženje na 100 ur.

Resnični talent v več športih

Ura fēnix 5X je popolna spremljevalka vseh vrst športnikov, ki so uspešni v več športih. Uporabite namenske profile dejavnosti za kombinacijo plavanja in teka ali triatlon, lahko pa ustvarite profil za več športov, ki ustreza vaši vadbeni rutini ali posameznemu tekmovanju. Preprosto prehajajte med različnimi dejavnostmi le s pritiskom enega gumba, da se prepričate, ali so bili zabeleženi vsi deli vadbe.

Ura za vse vrste športov

Poleg funkcij za tek ure fēnix 5X nudijo tudi posebne skupine funkcij, ki vam pomagajo pri kolesarjenju, plavanju, smučanju, igranju golfa in veslaških športih, vključno z veslanjem v čolnu ali na deski. Pri kolesarjenju fēnix 5X podpira merjenje hitrosti in razdalje ter ob združitvi z merilnikom moči tudi vse dinamike kolesarjenja. Pri plavalcih naprava meri preplavano razdaljo, število zamahov in druge parametre. V načinu smučanja in deskanja so na voljo hitrost, razdalja, višinska razlika ter samodejni števec voženj. Skupina funkcij za veslaške športe vključuje število zavesljajev, tempo veslanja in celo razdaljo na zavesljaj. V načinu za golf je prikazana razdalja do sprednjega, zadnjega in srednjega dela zelenice za vsako posamezno igrišče, ki ga prenesete iz storitve Garmin Connect – na voljo pa so vam tudi izboljšave, kot je sledenje statistiki (udarci na čistine ...), pogled na zelenico, funkcija zaznavanja AutoShot in samodejno merjenje.

Ura fēnix 5X kolesarjem ponuja tudi načrtovanje poti, ki je prilagojeno za kolo, ter je združljiva z linijo izdelkov Varia, ki vključuje pametne kolesarske luči, radarje za spremljanje dogajanja za kolesom in nosljive zaslone Varia Vision, ki povečajo zavedanje o razmerah na cesti.

Navigacija v naravi po vaši meri

Vsi modeli fēnix 5 vas varno vodijo po utrjenih in neutrjenih poteh s kombinacijo tehnologij za določanja položaja GPS/GLONASS, naprednimi senzorji in znanimi Garminovimi navigacijskimi funkcijami, kot je TracBack. Naprava za nudenje najtočnejših informacij samodejno umerja senzorje s tehnologijo GPS. Vgrajen višinomer sporoča podatke o nadmorski višini, da lahko natančno spremljate vzpone in spuste, termometer in barometer pa prikazujeta kratkoročne trende zračnega tlaka, s katerimi lahko predvidite vremenske spremembe. 3-osni elektronski kompas prikazuje smer ne glede na to, ali se premikate ali ne.

Toliko načinov, da ostanete povezani

Vsi modeli ur serije fēnix 5 lahko podpirajo pametna obvestila, če jih združite z združljivo napravo. Prejemajte e-poštna in besedilna sporočila ter opozorila kar v uro. Z novo funkcijo GroupTrack4, ki jo nudi ura fenix 5, lahko združite napravo prek storitve Garmin Connect™ in s kolesarskimi prijatelji spremljate drug drugega, ko se ločite med dejavnostjo. Druge povezane funkcije vključujejo samodejno nalaganje v spletno skupnost Garmin Connect prek povezave Wi-Fi, spremljanje v živo in objavljanje v družabnih omrežjih prek brezplačnih programov za mobilne naprave Garmin Connect™.

Programi in videzi ure po meri

Uro fēnix 5X lahko prilagajate z brezplačnimi prenosi iz naše trgovine Connect IQ. Spreminjate lahko videz ure, dodajate podatkovna polja ter namestite programe in pripomočke, ki pregledno prikazujejo informacije. Garmin nenehno sodeluje z vodilnimi podjetji in razvijalci ter gradi partnerstva, da boste z urami fēnix za več športov dobili še več. Pod imeni Uber, Strava, AccuWeather in mnogimi drugimi se skrivajo programi in izboljšave, s katerimi uro fēnix 5X še dodatno prilagodite svojemu življenjskemu slogu.

Pokažite, kdo ste

Prenesete lahko tudi brezplačni program za videz ure Garmin Face It in prilagodite uro fēnix 5X s poljubno fotografijo iz vašega pametnega telefona. Enostavno prenesite program, izberite sliko iz knjižnice fotografij, prilagodite slog časa in nastavite za videz ure. Z Garminom lahko uri vdahnete svojo edinstveno osebnost, saj lahko uporabite katero koli sliko, naj bo slikovita fotografija z nedavnega pohoda ali fotografija vašega novega kužka.

Moč teka

Iz trgovine Connect IQ prenesite program Running Power v združljivo uro in vadbi dodajte podatke o moči. Program Running Power, ki so ga razvili v Garmin Labs, uporablja različne parametre, kot so tempo, navpično nihanje, naklon in celo lokalne vetrovne razmere, in tako določi moč, ki jo prenašate na podlago med tekom. Če veste, koliko moči porabite vsako minuto in vsak kilometer, boste lažje določili svoj tempo in s tem preprečili prehitro utrujenost. Najboljša novica? Za lastnike ustreznih Garminovih naprav je dodajanje moči za tek brezplačno. Potrebujete le napravo fēnix® 5/fēnix 5S/fēnix 5X, fēnix Chronos, Forerunner® 935 in enega od teh treh dodatkov: HRM-Run™HRM-Tri™ ali senzor Running Dynamics Pod. Za več informacij obiščite spletno stran Running Science.

1Natančnost merjenja aktivnosti
2Pri združitvi z združljivim telefonom
3Pri združitvi z merilnikom srčnega utripa. Priloženo nekaterim modelom; na prodaj posebej za druge
4Po združitvi z združljivim pametnim telefonom lahko program GroupTrack sledi do 50 osebam.

Wi-Fi® je registrirana blagovna znamka družbe Wi-Fi Alliance. App Store je blagovna znamka družbe Apple Inc. Google Play je blagovna znamka družbe Google Inc.

*Funkcija UltraTrac je nastavitev GPS, pri kateri se točke sledi in podatki senzorja beležijo manj pogosto. Če omogočite funkcijo UltraTrac, se podaljša čas delovanja baterije, hkrati pa poslabša kakovost zabeleženih dejavnosti. Funkcijo UltraTrac uporabite za dejavnosti, za katere je potreben daljši čas delovanja baterije in pri katerih je pogosto posodabljanje podatkov senzorja manj pomembno.

 

010-01733-03 SKU:
010-01733-03 010-01733-03
10 ATM Vodotesnost:
10 ATM 10 ATM
kovinski/silikonski Vrsta pasu:
kovinski/silikonski kovinski/silikonski
Črna Barva:
Črna Črna
z vlakni ojačan polimer Ohišje:
z vlakni ojačan polimer z vlakni ojačan polimer
Preko USB kabla Polnjenje:
Preko USB kabla Preko USB kabla
iOS, Android, Windows Phone Kompatibilnost:
iOS, Android, Windows Phone iOS, Android, Windows Phone
2 leti Garancija:
2 leti 2 leti
Safirno Steklo:
Safirno Safirno
Moška Spol:
Moška Moška
51 x 51 x 17,5 mm Velikost ohišja:
51 x 51 x 17,5 mm 51 x 51 x 17,5 mm
Črna Barva številčnice:
Črna Črna
Digitalni Mehanizem:
Digitalni Digitalni
Da Osvetlitev:
Da Da
Tekoči čas, Osvetlitev, Arabske številke, Datum, Dan v tednu, Mesec, 12/24 ur, Štoparica, Alarm, Timer, Urni signalnik, Dvojni čas, Temperatura, GPS, merjenje aktivnosti, povezava s pametnim telefonom, ekran na dotik, povezava z Garmin Connect™ Mobile, HR senzor, števec korakov, povezava z IOS, Android, Windows Phone, polnjenje preko USB priključka, povezljivost z Bluetooth® Smart in ANT+®, poraba kalorij, štetje korakov in prehojene razdalje, merjenje srčnega utripa, pametna obvestila, pametne vremenske informacije, upravljanje glasbe (s pametnega telefona), funkcija poišči moj telefon, funkcija poišči mojo uro, upravljanje kamere VIRB, spremljanje spanja, minute intenzivnosti, barometrični višinomer, starost telesa, elektronski kompas, giroskop, funkcije za plavanje, funkcije za jadranje, kardio vadbe, barvni zaslon, Vgrajen pomnilnik 16GB Funkcije:
Tekoči čas
Osvetlitev
Arabske številke
Datum
Dan v tednu
Mesec
12/24 ur
Štoparica
Alarm
Timer
Urni signalnik
Dvojni čas
Temperatura
GPS
merjenje aktivnosti
povezava s pametnim telefonom
ekran na dotik
povezava z Garmin Connect™ Mobile
HR senzor
števec korakov
povezava z IOS
Android
Windows Phone
polnjenje preko USB priključka
povezljivost z Bluetooth® Smart in ANT+®
poraba kalorij
štetje korakov in prehojene razdalje
merjenje srčnega utripa
pametna obvestila
pametne vremenske informacije
upravljanje glasbe (s pametnega telefona)
funkcija poišči moj telefon
funkcija poišči mojo uro
upravljanje kamere VIRB
spremljanje spanja
minute intenzivnosti
barometrični višinomer
starost telesa
elektronski kompas
giroskop
funkcije za plavanje
funkcije za jadranje
kardio vadbe
barvni zaslon
Vgrajen pomnilnik 16GB

Podobni Izdelki