Ročna ura GARMIN vívoactive® 3 music 010-01985-04

Ročna ura GARMIN vívoactive® 3 music 010-01985-04

gps/pametna/vrhunska

Ročna ura GARMIN vívoactive® 3 music 010-01985-04

Pametna ura vívoactive 3 Music je prava izbira za aktiven življenjski slog, saj omogoča ukvarjanje s športom in predvajanje priljubljenih skladb. V njej lahko shranite glasbo, zato lahko priljubljene melodije poslušate med vsako vadbo. Ta športna pametna meri srčni utrip na zapestju2, več kot 15 predhodno naloženih športnih programov pa omogoča, da sami izberete, kako boste izboljšali svojo telesno pripravljenost. Vgrajeni sprejemnik GPS omogoča, da natančno beležite dejavnosti na prostem.

Redna cena 304,99 € Akcijska cena 268,99 €
Dodatne informacije
5 ATM Vodotesnost:
5 ATM
Silikon Vrsta pasu:
Silikon
Črna Barva:
Črna
polimer Ohišje:
polimer
Preko USB kabla Polnjenje:
Preko USB kabla
Razpoložljivost: Na zalogi
  • VELIKA IZBIRA ROČNIH UR
  • 100% VAREN NAKUP
  • HITRA DOSTAVA
  • GARANCIJA NA KAKOVOST

Pametna ura GPS s prostorom za shranjevanje in predvajanjem glasbe

  • V uro preprosto prenesite do 500 skladb in vzpostavite povezavo s slušalkami, ki podpirajo tehnologijo Bluetooth® (na prodaj posebej), za poslušanje brez telefona
  • Garmin Pay™ – brezstično plačevanje1, ki omogoča priročno plačevanje z uro, zato lahko gotovino in kartice pustite doma
  • Možnost prilagoditve z več tisoč brezplačnimi videzi ure, programi in drugimi pripomočki iz trgovine Connect IQ
  • Več kot 15 predhodno naloženih športnih programov, vključno z jogo, tekom, plavanjem, vadbo za moč in številnimi drugimi športi; uporabite predhodno naložene vadbe ali ustvarite in prenesite svoje
  • Spremljajte raven telesne pripravljenosti z ocenama najvišjega VO2 in starosti telesa ter si oglejte, kako se odzivate na stres2
  • Napajanje z baterijo:3 do 7 dni v načinu pametne ure in do 5 ur v načinu GPS z glasbo

Pametna ura vívoactive 3 Music je prava izbira za aktiven življenjski slog, saj omogoča ukvarjanje s športom in predvajanje priljubljenih skladb. V njej lahko shranite glasbo, zato lahko priljubljene melodije poslušate med vsako vadbo. Ta športna pametna meri srčni utrip na zapestju2, več kot 15 predhodno naloženih športnih programov pa omogoča, da sami izberete, kako boste izboljšali svojo telesno pripravljenost. Vgrajeni sprejemnik GPS omogoča, da natančno beležite dejavnosti na prostem.

Vaša ura, vaša glasba

S pomnilnikom za do 500 skladb ura vívoactive 3 Music omogoča, da z ritmi dosežete boljše rezultate. S programsko opremo Garmin Express™ preprosto prenesite glasbo iz računalnika in razvrstite priljubljene skladbe za preprosto poslušanje v slušalkah, ki podpirajo tehnologijo Bluetooth. Prenesete lahko tudi programe izbranih storitev pretakanja glasbe iz trgovine Connect IQ in sinhronizirate prilagojene sezname predvajanja z uro za poslušanje brez povezave in brez oglasov.4 Zdaj lahko med vadbo zares pustite telefon doma, saj imate glasbo, ki vas spodbuja pri gibanju, s seboj na zapestju.

Plačevanje na poti

Pametna ura vívoactive 3 Music je opremljena s funkcijo Garmin Pay, ki omogoča plačevanje nakupov z uro. Uporabite jo lahko skorajda povsod, kjer sicer plačujete s kartico.1 Zato lahko pustite denarnico doma, ne da bi morali izpustiti kavico po teku. Preprosto prislonite uro in se odpravite naprej.

Pay Your Way

Naj bo zares vaša

Ura vívoactive 3 Music je združljiva z izdelki v trgovini Connect IQ, v kateri lahko prenesete videze ure, pripomočke in programe, s katerimi pametna ura postane zares vaša. Spremljajte, kdaj bo prispel vaš prevoz Uber, vklopite luči v stanovanju s programom SmartThings ter si v programu AccuWeather MinuteCast oglejte, kdaj bo začelo deževati.

Make It Yours

Ukvarjajte se z več športi

Več kot 15 predhodno naloženih športnih programov omogoča, da zlahka najdete zabaven način, na katerega želite ostati aktivni. Odpravite se na igrišče za golf, zapeljite se s kolesom, pojdite na jogo ali se preskusite v veslanju na deski. Ko se odpravite ven, ura vívoactive 3 Music z vgrajenim sprejemnikom GPS beleži podrobnosti o vaši dejavnosti, ne da bi potrebovala povezavo s telefonom. Ta ura je popolna spremljevalka tako pri deskanju na snegu kot pri plavanju in še najmanj ducat drugih možnostih vmes.

Primerna za vas in vse vaše dejavnosti

To uro lahko brez pomislekov nosite na prostem v vsakem vremenu. Varna je za uporabo med plavanjem in prhanjem, poleg tega pa je opremljena z zaslonom Garmin Chroma Display, ki je dobro viden tudi na neposredni sončni svetlobi in zaščiten z izjemno trpežnim steklom. Ura vívoactive 3 Music je udobna, priročna in dobro vidna, saj se preprosto prilega.

Prenesite in ustvarite vadbe

Ohranite svež razpored vadb. Izberite med predhodno naloženimi vadbami ali ustvarite prilagojene vadbe za tek, vadbe za kolesarjenje, kardio vadbe in vadbe za moč ter jih prenesite v uro. Pametna ura nato beleži vaje, ponovitve, serije in čas počitka.

Download and Create Workouts

Dnevno beleženje telesne pripravljenosti in stresa

Ura vívoactive 3 Music s tehnologijo merjenja srčnega utripa na zapestju Elevateomogoča, da spremljate ključne vidike telesne pripravljenosti in stresa, ki prikazujejo, kako se vaše telo odziva v različnih okoliščinah. Oceni lahko na primer najvišji VO2 in starost telesa, ki sta pomembna kazalnika telesne pripravljenosti in se lahko ob redni vadbi sčasoma izboljšata. Meri tudi spremenljivost srčnega utripa, ki se uporabi za izračun in spremljanje ravni stresa. Ura vívoactive 3 Music vas lahko opomni, ko se zaradi fizičnih ali čustvenih dejavnikov poviša vaša raven stresa. Tako lahko poiščete način za razbremenitev.

Daily Fitness and Stress Tracking

Vedno povezani

Življenje nima gumba za premor, zato ostanite povezani s pametno uro vívoactive 3 Music, ko se naprezate ali vadite. Po združitvi z združljivim pametnim telefonom lahko kar na zapestju prejemate besedilna sporočila in celo odgovarjate5 nanja ter si ogledate objave na družabnih omrežjih, e-poštna sporočila in številne druge informacije. Poiščete lahko telefon, upravljate glasbo in omogočite, da prijatelji s funkcijo LiveTrack spremljajo vašo športno dejavnost na prostem. Končane dejavnosti se samodejno naložijo v spletno vadbeno skupnost Garmin Connect™.

Delite in tekmujte

Sinhronizacija dejavnosti s storitvijo Garmin Connect ne pomeni samo shranjevanja podatkov. Garmin Connect je rastoča spletna skupnost, s pomočjo katere se lahko uporabniki povežejo na poti in tekmujejo v izzivih, pohvalijo uspeh drug drugega ter celo delijo svoje uspehe prek družabnih omrežij. Storitev Garmin Connect je brezplačna, do nje pa lahko dostopate prek spleta ali združljivega pametnega telefona.

Share and Compete

Izbirajte med milijoni skladb

Nikoli se ne boste naveličali seznama predvajanja za vadbo, saj ga lahko kadar koli zamenjate. Ura vívoactive 3 Music je združljiva z nekaterimi priljubljenimi storitvami pretakanja, nenehno pa dodajamo nove (Deezer). Če imate sklenjeno plačljivo naročnino na te združljive storitve, lahko prenesete vsako skladbo v njihovi obsežni knjižnici in jo poslušate v uri brez povezave. Več informacij o storitvah pretakanja, ki so trenutno na voljo. Kmalu znova preverite, katero smo še dodali na seznam.

1Oglejte si informacije o trenutno podprtih državah, plačilnih omrežjih in bankah izdajateljicah na povezavi
2Natančnost merjenja aktivnosti
3* Pri običajni uporabi; avtonomija baterije je odvisna od uporabe in izbranega načina delovanja
4* Potrebna je lahko plačljiva naročnina na storitve tretjega ponudnika glasbe
5* Možnost odgovarjanja je na voljo samo za uporabnike naprav Android. Android je blagovna znamka družbe Google Inc.

Besedna oznaka in logotipi Bluetooth® so v lasti družbe Bluetooth SIG, Inc. Družba Garmin ima licenco za uporabo teh znamk. Android je blagovna znamka družbe Google Inc. VISA je registrirana blagovna znamka družbe Visa International Service Association.

FirstbeatANT
010-01985-04 SKU:
010-01985-04 010-01985-04
5 ATM Vodotesnost:
5 ATM 5 ATM
Silikon Vrsta pasu:
Silikon Silikon
Črna Barva:
Črna Črna
polimer Ohišje:
polimer polimer
Preko USB kabla Polnjenje:
Preko USB kabla Preko USB kabla
iOS, Android Kompatibilnost:
iOS, Android iOS, Android
2 leti Garancija:
2 leti 2 leti
Corning® Gorilla® Glass 3 Steklo:
Corning® Gorilla® Glass 3 Corning® Gorilla® Glass 3
Unisex Spol:
Unisex Unisex
43,1 × 43,1 × 13,6 mm Velikost ohišja:
43,1 × 43,1 × 13,6 mm 43,1 × 43,1 × 13,6 mm
Črna Barva številčnice:
Črna Črna
Digitalni Mehanizem:
Digitalni Digitalni
Da Osvetlitev:
Da Da
Tekoči čas, Osvetlitev, Arabske številke, Datum, 12/24 ur, Štoparica, Alarm, Timer, Urni signalnik, Temperatura, GPS, merjenje aktivnosti, povezava s pametnim telefonom, ekran na dotik, povezava z Garmin Connect™ Mobile, HR senzor, števec korakov, povezava z IOS, Android, Windows Phone, polnjenje preko USB priključka, povezljivost z Bluetooth® Smart in ANT+®, poraba kalorij, štetje korakov in prehojene razdalje, merjenje srčnega utripa, pametna obvestila, pametne vremenske informacije, upravljanje glasbe (s pametnega telefona), funkcija poišči moj telefon, funkcija poišči mojo uro, upravljanje kamere VIRB, spremljanje spanja, minute intenzivnosti, barometrični višinomer, starost telesa, predvajanje glasbe z ure, do 500 skladb Funkcije:
Tekoči čas
Osvetlitev
Arabske številke
Datum
12/24 ur
Štoparica
Alarm
Timer
Urni signalnik
Temperatura
GPS
merjenje aktivnosti
povezava s pametnim telefonom
ekran na dotik
povezava z Garmin Connect™ Mobile
HR senzor
števec korakov
povezava z IOS
Android
Windows Phone
polnjenje preko USB priključka
povezljivost z Bluetooth® Smart in ANT+®
poraba kalorij
štetje korakov in prehojene razdalje
merjenje srčnega utripa
pametna obvestila
pametne vremenske informacije
upravljanje glasbe (s pametnega telefona)
funkcija poišči moj telefon
funkcija poišči mojo uro
upravljanje kamere VIRB
spremljanje spanja
minute intenzivnosti
barometrični višinomer
starost telesa
predvajanje glasbe z ure
do 500 skladb

Podobni Izdelki