GARMIN VIVOACTIVE® 4s 010-02172-14 Black Slate, Pametna ura

GARMIN VIVOACTIVE® 4s 010-02172-14 Black Slate, Pametna ura

GARMIN VIVOACTIVE® 4s 010-02172-14 Black Slate, Pametna ura

gps/pametna/vrhunska/športna

GARMIN VIVOACTIVE® 4s Črn model s sivo zaponko - Black Slate Model 010-02172-14, pametna ročna ura.

Dovršena ter izredno zmogljiva ročna ura opremljena z naprednimi funkcijami, GPS/GLONASS/GALILEO sistemom ter zapestnim merilcem srčnega utripa. Ročna ura katera je zaradi svoje moderne zasnove in barvne kombinacije osvojila srca mnogih srečnih uporabnikov, navdušuje tudi z uporabniškim menijem tudi v slovenskem jeziku.

Redna cena 299,00 € Akcijska cena 184,99 €

Predviden čas dobave je v 24 urah po oddanem naročilu (preveri podrobno).

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 16.76 € na mesec
+ 0 € polog
Izračun obrokov
Dodatne informacije
5 ATM Vodotesnost:
5 ATM
Silikon Vrsta pasu:
Silikon
Črna Barva:
Črna
z vlakni ojačan polimer Ohišje:
z vlakni ojačan polimer
Preko USB kabla Polnjenje:
Preko USB kabla
Razpoložljivost: Na zalogi
  • VELIKA IZBIRA ROČNIH UR
  • 100% VAREN NAKUP
  • HITRA DOSTAVA
  • GARANCIJA NA KAKOVOST

Manjša ura GPS za aktiven življenjski slog

  • Spremljajte svoje zdravje 24 ur na dan s pulznim oksimetrom1 in funkcijami merilnika energije Body Battery ter s spremljanjem hitrosti svojega dihanja, menstrualnega cikla, ravni stresa, spanca, srčnega utripa2, hidracije in še več
  • V svojo uro enostavno prenesite skladbe, vključno s seznami predvajanja iz vaših računov Spotify® ali Deezer, ter se povežite s slušalkami (prodaja ločeno) za poslušanje brez telefona
  • Zabeležite si vse možnosti gibanja z več kot 20 predhodno naloženimi športnimi programi s podporo GPS ali podporo za zaprte prostore, ki vključujejo jogo, tek, plavanje in še več
  • Pretočite animirane vadbe, ki jim boste brez težav sledili, kar na zaslon vaše ure, vključno z vadbo za moč, kardio vadbo, jogo in pilatesom
  • Avtonomija baterije: do 7 dni v načinu pametne ure; do 5 ur v načinu GPS z glasbo

Spremljajte vse

Ko govorimo o najširšem možnem naboru funkcij za celodnevno spremljanje zdravja, mislimo resno.

Merilnik energije Body Battery meri ravni energije v vašem telesu', s pomočjo česar lahko najdete najboljši čas za aktivnost in za počitek.

Senzor pulznega oksimetra1 meri raven nasičenosti vaše krvi s kisikom podnevi in med spanjem, da ugotovi, kako dobro vaše telo absorbira kisik.

Spremljanje menstruacijskega cikla v programu Garmin Connect omogoča spremljanje vašega cikla, beleženje fizičnih in čustvenih simptomov ter daje uporabne informacije o vadbi in prehrani v posamezni fazi cikla. Pridobite obvestila in še več v vašo uro tako, da si prenesete program Connect IQ™.

Spremljanje hidracije vam omogoča beleženje dnevnega vnosa vode, da vzdržujete svojo hidracijo.

Spremljanje dihanja beleži vaše dihanje podnevi, med spanjem ter tudi med dihalnimi vajami in jogo.

Spremljanje naprednih podatkov o spanju vaš spanec razdeli v stopnje plitvega, globokega in REM-spanca in vam prikaže celostno sliko vašega vzorca' spanja.

Merjenje stresa beleži, ali preživljate miren, uravnotežen ali stresen dan. Opomniki za sproščanje vas celo pozovejo h kratkim dihalnim vajam.

Merilnik srčnega utripa na zapestju2 konstantno spremlja vaš srčni utrip in vas opozori, če je utrip visok v času počitka. Pomaga vam tudi izmeriti stopnjo napora med aktivnostmi.

At a Glance

Zasnovan za vsakodnevno nošnjo

Od zamenljivih trakov do vzdržljivega stekla Corning® Gorilla® Glass 3 – ta pametna ura je bila narejena za trajno nošnjo. Nosite jo lahko tudi v vodi, saj je vodotesna do 5 ATM. Z vedno aktivnim zaslonom Garmin Chroma Display, ki je berljiv tudi na sončni svetlobi, so vam informacije na voljo ob vsaki osvetlitvi. Če temu dodate še avtonomijo baterije do 7 dni v načinu pametne ure in do 5 ur v načinu GPS z glasbo, dobite uro, ki je ne boste želeli odložiti.

Animirane vadbe na vašem zapestju

Ni več iskanja videoposnetkov ali trenerjev za prikaz vadbe. Ta ura vam nudi animirane kardio vadbe, vadbe za moč, jogo in pilates, ki jim lahko enostavno sledite kar prek zaslona. Izbirajte med predhodno naloženimi animiranimi vadbami ali si jih prenesite še več iz programa Garmin Connect.

Vse vaše priljubljene aktivnosti

Z več kot 20 predhodno naloženimi profili za notranje in zunanje aktivnosti s podporo GPS, vključno s hojo, tekom, kolesarjenjem, plavanjem, golfom in še več, vam lahko ta ura pomaga spremljati vse vrste vašega gibanja. V programu Garmin Connect lahko ustvarite tudi vadbe po meri.

Zajemite sapo

Ta ura vam ponuja raznolik nabor strukturiranih dihalnih vaj. Ko se želite sprostiti ali osredotočiti, lahko pričnete z dihalno vajo, v kateri bo ura spremljala vaš stres in dihanje, da vam omogoči vpogled v vaše vzorce dihanja.

At a Glance

Pametna obvestila
Prejemajte e-poštna in besedilna sporočila ter opozorila kar v uro, če je združena z združljivim pametnim telefonom. Če imate telefon z operacijskim sistemom Android, lahko na besedilna sporočila tudi odgovorite.

Glasba
Enostavno si prenesite skladbe za svojo uro, vključno s seznami predvajanja iz vaših računov Spotify ali Deezer (morda je potrebna naročnina). Povežite uro z brezžičnimi slušalkami (prodaja ločeno) za poslušanje brez telefona.

Funkcije za varnost in sledenje
Ko se vaša ura in telefon seznanita, se lahko vaša lokacija pošlje vašim stikom ročno ali — med aktivnostmi na prostem — samodejno, z vgrajeno funkcijo zaznavanja dogodkov3, če je to potrebno.

Storitev Garmin Pay
Šinite mimo blagajn z rešitvijo brezstičnega plačevanja Garmin Pay4, ki jo omogočajo sodelujoči ponudniki.

Trgovina Connect IQ
Prilagodite si svojo uro s tem, da si prenesete programe, pripomočke, videze ure in še več. Prilagajanje je preprosto, poleg tega pa še brezplačno.

Trener Garmin
Uporabljajte svojega osebnega trenerja za tek brezplačno kar na zapestju in se z njim pripravite na svoj naslednji 5- oz. 10-kilometrski tek ali polmaraton.

1Ta naprava ni medicinski pripomoček in ni namenjena uporabi pri diagnosticiranju ali spremljanju zdravstvenega stanja; glejte Garmin.com/ataccuracy. Pulzni oksimeter ni na voljo v vseh državah
2Natančnost merjenja aktivnosti
3Pri združitvi z združljivim pametnim telefonom. Oglejte si zahteve in omejitve funkcij za varnost in sledenje
4Oglejte si informacije o trenutno podprtih državah, plačilnih omrežjih in bankah izdajateljicah

Android je blagovna znamka družbe Google LLC. SPOTIFY in logotip Spotify sta registrirani blagovni znamki družbe Spotify AB.

FirstbeatANT

 
010-02172-14 SKU:
010-02172-14 010-02172-14
5 ATM Vodotesnost:
5 ATM 5 ATM
Silikon Vrsta pasu:
Silikon Silikon
Črna Barva:
Črna Črna
z vlakni ojačan polimer Ohišje:
z vlakni ojačan polimer z vlakni ojačan polimer
Preko USB kabla Polnjenje:
Preko USB kabla Preko USB kabla
iOS, Android, Windows Phone Kompatibilnost:
iOS, Android, Windows Phone iOS, Android, Windows Phone
2 leti Garancija:
2 leti 2 leti
Corning® Gorilla® Glass 3 Steklo:
Corning® Gorilla® Glass 3 Corning® Gorilla® Glass 3
Ženska Spol:
Ženska Ženska
40 × 40mm Velikost ohišja:
40 × 40mm 40 × 40mm
12.7 mm Debelina ohišja:
12.7 mm 12.7 mm
Črna Barva številčnice:
Črna Črna
Digitalni Mehanizem:
Digitalni Digitalni
Da Osvetlitev:
Da Da
Tekoči čas, Osvetlitev, Arabske številke, Datum, Dan v tednu, Mesec, 12/24 ur, Štoparica, Alarm, Timer, Urni signalnik, Temperatura, GPS, merjenje aktivnosti, povezava s pametnim telefonom, ekran na dotik, povezava z Garmin Connect™ Mobile, HR senzor, števec korakov, povezava z IOS, Android, polnjenje preko USB priključka, povezljivost z Bluetooth® Smart in ANT+®, poraba kalorij, štetje korakov in prehojene razdalje, merjenje srčnega utripa, pametna obvestila, pametne vremenske informacije, upravljanje glasbe (s pametnega telefona), funkcija poišči moj telefon, funkcija poišči mojo uro, upravljanje kamere VIRB, spremljanje spanja, minute intenzivnosti, barometrični višinomer, starost telesa, elektronski kompas, giroskop, funkcije za plavanje, kardio vadbe, barvni zaslon, predvajanje glasbe z ure, do 500 skladb, WI-FI, GPS, GLONASS, Galileo, merilnik pospeška, aklimatizacija s pulznim oksimetrom, animacije na zaslonu Funkcije:
Tekoči čas
Osvetlitev
Arabske številke
Datum
Dan v tednu
Mesec
12/24 ur
Štoparica
Alarm
Timer
Urni signalnik
Temperatura
GPS
merjenje aktivnosti
povezava s pametnim telefonom
ekran na dotik
povezava z Garmin Connect™ Mobile
HR senzor
števec korakov
povezava z IOS
Android
polnjenje preko USB priključka
povezljivost z Bluetooth® Smart in ANT+®
poraba kalorij
štetje korakov in prehojene razdalje
merjenje srčnega utripa
pametna obvestila
pametne vremenske informacije
upravljanje glasbe (s pametnega telefona)
funkcija poišči moj telefon
funkcija poišči mojo uro
upravljanje kamere VIRB
spremljanje spanja
minute intenzivnosti
barometrični višinomer
starost telesa
elektronski kompas
giroskop
funkcije za plavanje
kardio vadbe
barvni zaslon
predvajanje glasbe z ure
do 500 skladb
WI-FI
GPS
GLONASS
Galileo
merilnik pospeška
aklimatizacija s pulznim oksimetrom
animacije na zaslonu
Napišite vaše lastno mnenje
Napišite mnenje za izdelek:GARMIN VIVOACTIVE® 4s 010-02172-14 Black Slate, Pametna ura

Podobni Izdelki