Ročna ura GARMIN vivomove HR Premium 010-01850-09

Ročna ura GARMIN vivomove HR Premium 010-01850-09

ženska/moderna/športna/pametna

Ostanite aktivni ter spremljajte vašo dnevno aktivnost na moderen in eleganten način preko zaslona na dotik. GARMIN vivomove HR je odlična ročna ura ne samo za šport ampak tudi za vsakodnevno uporabo, kjer njena modna in športna funkcionalnost (tudi v slovenskem jeziku) enostavno navdušita. V kompletu je priložen dodatni silikonski pas.

Redna cena 355,99 € Akcijska cena 299,99 €
Dodatne informacije
za plavanje Vodotesnost:
za plavanje
Usnjen Vrsta pasu:
Usnjen
Rožnato zlata Barva:
Rožnato zlata
Čisto jeklo - platirano Ohišje:
Čisto jeklo - platirano
Preko USB kabla Polnjenje:
Preko USB kabla
Razpoložljivost: Na zalogi
  • VELIKA IZBIRA ROČNIH UR
  • 100% VAREN NAKUP
  • HITRA DOSTAVA
  • GARANCIJA NA KAKOVOST

Elegantna hibridna pametna ura z nevpadljivim zaslonom in natančnima kazalcema

  • Stalno spremljanje srčnega utripa1 s tehnologijo merjenja srčnega utripa na zapestju Elevate
  • Z orodji za spremljanje dobrega počutja, kot sta celodnevno merjenje stresa in časovnik za sproščanje, lahko nadzorujete raven stresa
  • Vključuje orodja za spremljanje telesne pripravljenosti, kot sta najvišji VO2 in starost telesa
  • Prikazuje število korakov, kalorije, razdaljo, srčni utrip in minute intenzivnosti1
  • Ostanite povezani s pametnimi funkcijami2, kot so samodejno nalaganje, pametna obvestila, upravljanje glasbe in številne druge možnosti
  • Avtonomija baterije3: do 5 dni v pametnem načinu; do 2 tednov v načinu ure

S pametno uro vívomove HR ste le en dotik od športne elegance. Ta elegantna hibridna pametna ura ima nevpadljiv zaslon na dotik. Natančna kazalca kažeta čas in se umakneta, ko se s podrsljaji premikate med sporočili, srčnim utripom1 in drugimi pripomočki. Šteje korake in kalorije ter spremlja dobro počutje, vključno s celodnevnim merjenjem stresa1.

Hibridna pametna ura

S kombinacijo tiktakajočih kazalcev in nevpadljivim zaslonom na dotik vam pametna ura prinaša najboljše iz obeh svetov. Pametni zaslon se prikaže le, ko zasukate zapestje, da bi pogledali na uro. Med uporabo zaslona na dotik se urina kazalca umakneta, in ko končate, ponovno prikazujeta čas.

Modna kombinacija s srcem

Ni vam treba izbirati med modo in funkcionalnostjo, saj prefinjena ura meri vaš srčni utrip kar na zapestju. Ura vívomove HR šteje korake in spremlja spanje, poleg tega pa na podlagi srčnega utripa izračuna natančno število porabljenih kalorij in količinsko opredeli intenzivnost vadb1.

Merjenje stresa

Stresu ste verjetno izpostavljeni vsak dan, vendar v kolikšni meri? Na podlagi celodnevnega merjenja stresa pametna ura vívomove HR prikaže, ali imate miren, uravnotežen ali stresen dan. Če se vam čez dan zviša raven stresa, tako veste, da si morate vzeti odmor in se izogniti glavobolu ali drugim simptomom. S časovnikom za sproščanje lahko izvajate dihalno vajo in si tako znižate raven stresa.

Spremljanje telesne pripravljenosti

Pametna ura vívomove HR je resnično narejena za lep videz in dobro počutje. Ura ima orodja za spremljanje telesne pripravljenosti, ki vam omogočajo boljši vpogled v trenutne ravni telesne pripravljenosti. Na podlagi merjenja srčnega utripa na zapestju lahko dobite oceno najvišjega VO2. Meri tudi vašo starost telesa, ki jo lahko s trdim delom in redno vadbo sčasoma znižate.

Spremljanje naprednih podatkov o spanju

Spanje lahko izboljša zdravje, razpoloženost in splošno počutje. Ura vívomove HR omogoča spremljanje naprednih podatkov o spanju, s katerim lahko merite, koliko spite in koliko traja posamezna faza spanja². Ura na podlagi podatkov o srčnem utripu in spremenljivosti srčnega utripa meri, koliko traja posamezna faza spanja, in sicer plitvo in globoko spanje ter spanje REM. Podatke lahko pozneje pregledate v storitvi in Garmin Connect.

Popestrite svoj slog

Ura vívomove HR je popoln modni dodatek k vsakemu oblačilu. Združljiva je s standardnimi 20 mm širokimi paščki za hitro odstranitev>, zato lahko kupite pašček kakršne koli barve in ga kadar koli preprosto zamenjate.

Pametna in prefinjena

S pametnimi obvestili 2, ki se vam izpišejo na digitalnem zaslonu, nikoli ne boste zamudili sporočila ali obvestila. Podatki o merjenju vaše telesne pripravljenosti in dobrega počutja se samodejno naložijo v spletno skupnost Garmin Connect. Z uro upravljate tudi glasbo.

Funkcija Move IQ

Časovnika za dejavnost ni treba vklopiti in ustaviti vsakič, ko začnete dejavnost hoje. Pametna ura vívomove HR samodejno začne dejavnosti hoje, pregled dnevnih dejavnosti pa si lahko ogledate v storitvi Garmin Connect.

Delite in tekmujte

Sinhronizacija dejavnosti s storitvijo Garmin Connect ne pomeni samo shranjevanja podatkov. Garmin Connect je rastoča spletna skupnost, s pomočjo katere se lahko uporabniki povežejo na poti in tekmujejo v izzivih, pohvalijo uspeh drug drugega ter celo delijo svoje uspehe prek družabnih omrežij. Storitev Garmin Connect je brezplačna, do nje pa lahko dostopate prek spleta ali pametnega telefona s programom Garmin Connect Mobile.

Delite in tekmujte

1Natančnost merjenja aktivnosti
2Pri združitvi z združljivim telefonom
3Under typical use; battery life may vary depending on usage and selected performance mode

FirstbeatANT

010-01850-09 SKU:
010-01850-09 010-01850-09
za plavanje Vodotesnost:
za plavanje za plavanje
Usnjen Vrsta pasu:
Usnjen Usnjen
Rožnato zlata Barva:
Rožnato zlata Rožnato zlata
Čisto jeklo - platirano Ohišje:
Čisto jeklo - platirano Čisto jeklo - platirano
Preko USB kabla Polnjenje:
Preko USB kabla Preko USB kabla
iOS, Android, Windows Phone Kompatibilnost:
iOS, Android, Windows Phone iOS, Android, Windows Phone
2 leti Garancija:
2 leti 2 leti
Mineralno, občutljivo na dotik Steklo:
Mineralno, občutljivo na dotik Mineralno, občutljivo na dotik
uporabniški meni v slovenskem jeziku Posebnosti:
uporabniški meni v slovenskem jeziku uporabniški meni v slovenskem jeziku
Ženska Spol:
Ženska Ženska
ø 43x43mm Velikost ohišja:
ø 43x43mm ø 43x43mm
11,6mm Debelina ohišja:
11,6mm 11,6mm
Rožnato zlata Barva številčnice:
Rožnato zlata Rožnato zlata
Multifunkcijski Mehanizem:
Multifunkcijski Multifunkcijski
Da Osvetlitev:
Da Da
Tekoči čas, Osvetlitev, Indexi, Datum, Dan v tednu, Mesec, 12/24 ur, Štoparica, Alarm, Timer, Urni signalnik, merjenje aktivnosti, povezava s pametnim telefonom, ekran na dotik, povezava z Garmin Connect™ Mobile, HR senzor, števec korakov, povezava z IOS, Android, Windows Phone, polnjenje preko USB priključka, povezljivost z Bluetooth® Smart in ANT+®, poraba kalorij, štetje korakov in prehojene razdalje, merjenje srčnega utripa, pametna obvestila, pametne vremenske informacije, upravljanje glasbe (s pametnega telefona), funkcija poišči moj telefon, funkcija poišči mojo uro, upravljanje kamere VIRB, spremljanje spanja, minute intenzivnosti, starost telesa Funkcije:
Tekoči čas
Osvetlitev
Indexi
Datum
Dan v tednu
Mesec
12/24 ur
Štoparica
Alarm
Timer
Urni signalnik
merjenje aktivnosti
povezava s pametnim telefonom
ekran na dotik
povezava z Garmin Connect™ Mobile
HR senzor
števec korakov
povezava z IOS
Android
Windows Phone
polnjenje preko USB priključka
povezljivost z Bluetooth® Smart in ANT+®
poraba kalorij
štetje korakov in prehojene razdalje
merjenje srčnega utripa
pametna obvestila
pametne vremenske informacije
upravljanje glasbe (s pametnega telefona)
funkcija poišči moj telefon
funkcija poišči mojo uro
upravljanje kamere VIRB
spremljanje spanja
minute intenzivnosti
starost telesa