GARMIN Vivosmart 4 velikost s/m 010-01995-31 pametna zapestnica

GARMIN Vivosmart 4 velikost s/m 010-01995-31 pametna zapestnica

gps/pametna/vrhunska/pametna zapestnica

Pametna zapestnica GARMIN vivosmart 4, Rožnato zlata, Model  010-01995-31, (majhna/srednja različica)- Prilega se zapestjem z obsegom 122–188 mm

Trajanje baterije -do 7dni (brez merjenja s pulznim oksimetrom med spanjem)

Izboljšajte svojo telesno pripravljenost z našim merilnikom aktivnosti vívosmart 4. Udobna, prilagodljiva in  za plavanje primerna nosljiva naprava. Opremljena s številnimi funkcijami za telesno pripravljenost in dobro počutje, da boste lahko optimalno izkoristili bolj zdrav in dejavnejši življenjski slog.

Priporočena cena proizvajalca:
99,90 €
Redna cena 99,99 € Akcijska cena 95,90 €

Predviden čas dobave je v 24 urah po oddanem naročilu (preveri podrobno).

Dodatne informacije
za plavanje Vodotesnost:
za plavanje
Silikon Vrsta pasu:
Silikon
Rdeča Barva:
Rdeča
Aluminij Ohišje:
Aluminij
Preko USB kabla Polnjenje:
Preko USB kabla
Razpoložljivost: Na zalogi
  • VELIKA IZBIRA ROČNIH UR
  • 100% VAREN NAKUP
  • HITRA DOSTAVA
  • GARANCIJA NA KAKOVOST

Spremljajte svoje počutje in telesno pripravljenost s slogom

  • Tanek pametni merilnik aktivnosti1 spaja modno zasnovo ter elegantne kovinske poudarke in svetel, lahko berljiv zaslon
  • Omogoča spremljanje naprednih podatkov o spanju, tudi v fazi REM, in s senzorjem pulznega oksimetra2 na zapestju lahko meri ravni nasičenosti krvi s kisikom tekom noči
  • Orodja za spremljanje telesne pripravljenosti in zdravja vključujejo merilnik srčnega utripa na zapestju,3 celodnevno merjenje stresa, časovnik za sproščanje z dihalnimi vajami, najvišji VO2, merilnik energije Body Battery in še več
  • Namenski časovniki dejavnosti za hojo, tek, vadbo za moč, jogo, plavanje v bazenu in druge dejavnosti; vzpostavi povezavo s sprejemnikom GPS združljivega pametnega telefona za natančno beleženje med hojo in teki na prostem
  • Opozorila z vibriranjem za vsa obvestila, vključno s klici, besedilnimi sporočili in drugimi funkcijami (uporabnikom naprav Android so na voljo besedilni odgovori)
  • Baterija je v koraku z vami, saj merilnik napaja do 7 dni (brez merjenja s pulznim oksimetrom med spanjem), merilnik pa je varen za uporabo med plavanjem in prhanjem

Izboljšajte svojo telesno pripravljenost in pri tem poudarite svoj slog z našim merilnikom aktivnosti vívosmart 4. Ta tanka, za plavanje primerna nosljiva naprava je opremljena s številnimi funkcijami za telesno pripravljenost in dobro počutje, da boste lahko optimalno izkoristili bolj zdrav in dejavnejši življenjski slog. Senzor pulznega oksimetra na zapestju vam omogoča, da ocenite nasičenost krvi s kisikom med spanjem, raven kisika pa lahko preverite tudi kadar koli tekom dneva. Naprava tudi meri srčni utrip na zapestju in vključuje koristna orodja, kot so celodnevno merjenje stresa, časovnik za sproščanje z dihalnimi vajami in odčitki najvišjega VO2. Z merilnikom energije Body Battery pa boste bolje vedeli, kdaj ste pripravljeni na dejavnost in kdaj potrebujete počitek. Merilnik vívosmart 4, ki ga lahko uporabljate v bazenu in med prho, baterija napaja do 7 dni, pametna obvestila z opozorili z vibriranjem pa vam pomagajo, da ostanete povezani na poti (pri povezavi z združljivim pametnim telefonom).

Elegantna in pametna zasnova

Ta tanek merilnik na paščku, ki je na voljo v različnih barvah, bo dopolnil vaš slog s svojo prepoznavno zasnovo, kovinskimi poudarki in svetlim, lahko berljivim zaslonom. Zaslon je vklopljen samo, ko ga potrebujete. In ko je vklopljen, se samodejno prilagaja ravni osvetljenosti okolja, zato je viden tudi pri močni sončni svetlobi. Bodisi da se odpravljate v pisarno, telovadnico ali na bazen, vívosmart 4 se odlično poda k vašemu življenjskemu slogu.

Pulzni oksimeter na vašem zapestju

Senzor pulznega oksimetra na merilniku vívosmart 4 oceni raven nasičenosti krvi s kisikom v vašem telesu. Meritve pulznega oksimetra so odvisne od različnih dejavnikov, tudi od vašega splošnega zdravja in telesne pripravljenosti. S preverjanjem pulznega oksimetra lahko lažje merite, kako vaše telo absorbira kisik. Vklopite funkcijo, da boste SpO2 merili ponoči, ali pa jo uporabite kadar koli tekom dneva, da izveste več o svojem telesu.

Pulzni oksimeter na vašem zapestju

Spremljanje naprednih podatkov o spanju

Spanje je pomembno za splošno zdravje, dobro počutje in telesno zmogljivost. Da bi pridobili predstavo o svojem spanju, vívosmart 4 spremlja vaše plitvo in globoko spanje ter spanje REM, kot tudi premikanje tekom noči. Za boljši vpogled vklopite funkcijo pulznega oksimetra in si oglejte, kakšne so bile ravni kisika v vaši krvi, ko ste spali. Ko se zbudite, lahko statistične podatke o spanju enostavno pregledate in primerjate v programu za mobilne naprave Garmin Connect.

Spremljanje naprednih podatkov o spanju

Optimizirajte energijo telesa

Merilnik energije Body Battery naprave vívosmart 4 uporablja kombinacijo podatkov o stresu, spremenljivosti srčnega utripa, spanju in dejavnosti, da lahko kadar koli izmeri zaloge energije v telesu. Tako lahko dan načrtujete tako, da optimizirate čas za dejavnost in počitek. Višja številka pomeni, da ste pripravljeni na dejavnost, nižja pa, da je morda bolje, da si pred vadbo malce odpočijete. Merilnik Body Battery vam lahko tudi pomaga prepoznati vzorce tekom tednov, da lažje razumete, kako so pretekli dnevi vplivali na vaše trenutno počutje.

Optimizirajte energijo telesa

Celodnevno merjenje stresa

Stresu ste verjetno izpostavljeni vsak dan, vendar v kolikšni meri? Merilnik vívosmart 4 prikaže, ali imate miren, uravnotežen ali stresen dan. S sledenjem spremenljivosti srčnega utripa (časovnega intervala med srčnimi utripi) vívosmart 4 izračuna in prikaže raven vašega stresa. Na voljo je tudi izbirna funkcija opomnikov za sprostitev, ki jo lahko vklopite v programu Garmin Connect. Če se vam čez dan zviša raven stresa, vas merilnik opozori z vibriranjem na zapestju in prikaže sporočilo ("Ali si želite vzeti trenutek in se nadihati?"), s čimer vas opomni, da je čas za sprostitev. Uporabite časovnik za sproščanje z dihalnimi vajami, ki vas vodi skozi dihalno tehniko s štetjem do štiri, ki dokazano pomirja duha in telo.

Celodnevno merjenje stresa

Spremljajte svoje aktivno življenje

Merilnik vívosmart 4 vas vsak dan pozdravi s prilagojenim ciljem korakov. Nato spremlja in prikazuje vaš napredek. Poleg štetja korakov zmožnosti merjenja aktivnosti vključujejo tudi nadstropja, v katera se povzpnete, porabljene kalorije, minute intenzivnosti in še več. Videli boste vrstico gibanja in z vibriranjem boste opomnjeni, ko bo čas, da vstanete in se gibljete.

Spremljajte vadbo

S prednaloženimi časovniki dejavnosti lahko spremljate trajanje vaj in še več. Med uporabo dejavnosti vadbe za moč merilnik oceni vaje, ponovitve in serije, hkrati pa tudi čase vadbe in mirovanja, zato lahko beležko pustite doma. In če pozabite vklopiti časovnik, funkcija Move IQ® merilnika vívosmart 4 samodejno zazna vaje, kot so hoja, plavanje, kolesarjenje in vadba na eliptičnem trenažerju – in celo začne meriti trajanje izbranih dejavnosti. Vzpostavite povezavo s sprejemnikom GPS združljivega pametnega telefona za natančno beleženje med hojo in teki na prostem. Ko končate, se dejavnosti potisnejo v Garmin Connect, našo spletno skupnost, kjer jih lahko pregledujete, urejate in delite s svojimi stiki in prijatelji.

Dnevno spremljanje telesne pripravljenosti in dobrega počutja

Z obdelavo podatkov o srčnem utripu, pridobljenih s tehnologijo Elevate na zapestju, vam vívosmart 4 – z oceno najvišjega VO2 – pomaga ustvariti boljšo predstavo o svoji trenutni telesni pripravljenosti. Na splošno, ko se zviša vaša aerobna pripravljenost, se zviša tudi najvišji VO2. Na podlagi vašega najvišjega VO2 lahko vívosmart 4 oceni tudi starost vašega telesa, ki jo lahko s trudom in vadbo sčasoma znižate. Za boljši vpogled vas bo vívosmart 4 obvestil, če bo srčni utrip nepričakovano presegel prag, ki ste ga nastavili. Če več kot 10 minut ne boste aktivni, vaš srčni utrip pa bo višji od nastavljenega praga, boste prejeli opozorilo.

Dnevno spremljanje telesne pripravljenosti in dobrega počutja

Ostanite povezani

Z merilnikom vívosmart 4 na zapestju vam ni treba izbirati med tem, ali boste ostali povezani ali pa dejavnejši. Preverjajte vremenske razmere, upravljajte glasbo, prejemajte pametna obvestila, poiščite svoj telefon, odgovarjajte s prednastavljenimi besedilnimi odgovori (samo Android) in dostopajte do obvestil družabnih omrežij na zaslonu merilnika – vse to, medtem ko imate pametni telefon varno shranjen.

Ostanite povezani

Delite in tekmujte

Spremljanje dejavnosti in dosežkov je z merilnikom vívosmart 4 povsem preprosto. Merilnik se samodejno sinhronizira s spletno skupnostjo Garmin Connect, v kateri lahko spremljate svoj napredek, se pridružite izzivom, si prislužite barvite značke in to delite prek družabnih omrežij. Storitev Garmin Connect je brezplačna, do nje pa lahko dostopate prek spleta ali pametnega telefona s programom Garmin Connect.

010-01995-31 SKU:
010-01995-31 010-01995-31
za plavanje Vodotesnost:
za plavanje za plavanje
Silikon Vrsta pasu:
Silikon Silikon
Rdeča Barva:
Rdeča Rdeča
Aluminij Ohišje:
Aluminij Aluminij
Preko USB kabla Polnjenje:
Preko USB kabla Preko USB kabla
iOS, Android Kompatibilnost:
iOS, Android iOS, Android
2 leti Garancija:
2 leti 2 leti
Akril Steklo:
Akril Akril
Unisex Spol:
Unisex Unisex
15 x 10,5 x 197 mm Velikost ohišja:
15 x 10,5 x 197 mm 15 x 10,5 x 197 mm
Črna Barva številčnice:
Črna Črna
Digitalni Mehanizem:
Digitalni Digitalni
Da Osvetlitev:
Da Da
Tekoči čas, Osvetlitev, Arabske številke, Datum, Dan v tednu, Mesec, 12/24 ur, Štoparica, Alarm, Timer, Urni signalnik, merjenje aktivnosti, povezava s pametnim telefonom, povezava z IOS, Android, štetje korakov in prehojene razdalje, pametna obvestila, pametne vremenske informacije Funkcije:
Tekoči čas
Osvetlitev
Arabske številke
Datum
Dan v tednu
Mesec
12/24 ur
Štoparica
Alarm
Timer
Urni signalnik
merjenje aktivnosti
povezava s pametnim telefonom
povezava z IOS
Android
štetje korakov in prehojene razdalje
pametna obvestila
pametne vremenske informacije