NAČIN PLAČILA

Plačilo po predračunu

Ob oddaji naročila prejmete potrditveni email, kjer se v prilogi nahaja predračun v pdf datoteki. Preverite še vsiljeno pošto kamor brskalniki včasih razvrstijo pošto. Vprimeru da predračuna ne prejmete nas kontaktirajte na elektronski naslov trgovina@hudaura.com ali na telefonsko številko 051 860 160 in izdelali vam bomo predračun, ter vam ga posredovali na vaš elektronski naslov.

Po povzetju/ z odkupnino

Artikle naročene v spletni trgovini bomo odpremili po povzetju/ z odkupnino na vaš naslov in jih boste plačali poštnemu usužbencu, s katerim ste se predhodno dogovorili o natančnem načinu dostave oziroma prevzema. Dogovorite se lahko tudi za prevzem pošiljke na GLS paketomatu ali GLS Paketnih trgovinah. Več o načinih prevzema izveste na spletni strani GLS-a. Stroški dostave znašajo 4,90 eur, ne glede na velikost in težo paketa, za posebne pošiljke pa po veljavnem ceniku General Logistics Systems, logistične storitve, d.o.o..

Kartična plačila

Kartična plačila so možna preko dostavne službe GLS ali v primeru osebnega prevzema v naših poslovalnicah Hudaura.com, kjer sprejemamo plačila z gotovino ali bančnimi karticami BAMaestroMasterCard, Visa, Activa, Diners in American Express.

V naši poslovalnici lahko uredite nakup na obroke s kartico Diners ( plačilna provizija za obročni nakup je 5% od zneska ). Lahko pa se poslužite tudi plačila po predračunu in artikel v trgovini samo prevzamete. Pri osebnem prevzemu  stroški dostave niso obračunani.