NAČIN PLAČILA

Plačilo po predračunu

Ob oddaji naročila prejmete potrditveni email, kjer se v prilogi nahaja predračun v pdf datoteki. Preverite še vsiljeno pošto kamor brskalniki včasih razvrstijo pošto. V primeru da predračuna ne prejmete, nas kontaktirajte na elektronski naslov [email protected] ali na telefonsko številko 051 860 160 in izdelali vam bomo predračun, ter vam ga posredovali na vaš elektronski naslov.

Po povzetju/ z odkupnino

Plačilo po povzetju je možno ob nakupu nad 20€. V primeru nižje vrednosti košarice je plačilo po povzetju onemogočeno. Artikle naročene v spletni trgovini bomo odpremili po povzetju/ z odkupnino na vaš naslov in jih boste plačali poštnemu usužbencu, s katerim ste se predhodno dogovorili o natančnem načinu dostave oziroma prevzema. Dogovorite se lahko tudi za prevzem pošiljke na GLS paketomatu ali GLS Paketnih trgovinah. Več o načinih prevzema izveste na spletni strani GLS-a. Stroški dostave znašajo 3,90 eur, ne glede na velikost in težo paketa, za posebne pošiljke pa po veljavnem ceniku General Logistics Systems, logistične storitve, d.o.o..

Kartična plačila

Kartična plačila so možna preko dostavne službe GLS ali v primeru osebnega prevzema v naših poslovalnicah Hudaura.com, kjer sprejemamo plačila z gotovino ali bančnimi karticami BAMaestroMasterCard, Visa, Activa, Diners in American Express.

V naši poslovalnici lahko uredite nakup na obroke s kartico Diners ( plačilna provizija za obročni nakup je 5% od zneska ). Lahko pa se poslužite tudi plačila po predračunu in artikel v trgovini samo prevzamete. Pri osebnem prevzemu  stroški dostave niso obračunani.

Paypal

Pri plačilu s Paypalom si pri prodaji izdelkov in storitev pridržujemo pravico povečati prodajno ceno za 5%. Povečanje cene se spremeni v trenutku prodaje ne glede na veljavne popuste ali način prodaje.

Plačilo na obroke z Leanpay

Omogočamo nakup s plačilom na obroke preko ponudnika Leanpay. Več o pogojih in stroških s plačilom na obroke preko Leanpay si preberite TUKAJ.